Proiect "Jumbo in a box"

     Stiti voi creioanele Jumbo NYX, mai ales Jumbo Milk e preferatul persoanelor pasionate de machiaj pentru ca ar fi cremos si fardurile ar rezista mai mult timp pe pleoape. Fiind alb, culorile devin mai intense si mai vibrante. Eu am avut si alte nuante in afara de Milk: Oyster, Radish si Pacific (frumosul albastru s-a lipit de mana unei prietene). Creioane Jumbo am gasit si la S-he, mi-am luat doar o nuanta de mov. Din pacate, la demachiere, pleoapele raman rosii asa ca nu-l mai folosesc.     Mult timp nu am folosit creioanele Jumbo pentru ca nu aveam cu ce sa le ascut. Am gasit ascutitoare potrivita pentru ele, dar imi parea rau de cat de mult produs se pierde la fiecare reimprospatare de varf rotunjit. Stiam de procedura de topire a creioanelor, dar nici nu aveam cutiute in care sa le pun si imi era frica sa nu-mi ard degetele, ceea ce s-a si intamplat pana la urma. Am luat 4 cutiute cu capac, marca Sephora, am pus mana pe creioane, pe uscatorul de par si m-am pus pe treaba. Am avut nevoie si de un prosop ca sa  murdaresc totul in jurul meu si de multi nervi de consumat.

    Am inceput cu S-he ca sa prind curaj si sa nu raman cu ochii in soare in cazul in care distrug creionul. Totul a mers ca pe roate, deoarece ambalajul este unul din plastic. Am infipt creionul in cutiuta si am tinut uscatorul deasupra lui, nu am poze cu procedeul pentru ca nu aveam 3 maini. Totul a durat cateva secunde,

    Pe principiul "nici un bob pierdut", am dezinfectat instrumentul pentru curatat cuticule si am recuperat tot ce a ramas in interiorul ambalajului.    Consistenta si nuanta creionul nu s-a schimbat. Dovada ...
    Eiii ... In cazul creioanelor NYX nu a mai fost asa usor. Am incercat sa le topesc cu uscatorul de par, dar mi-am ars degetele inainte ca sa vad vreo urma de topire. Apoi le-am bagat in cuptorul cu microunde, in care stiam ca trebuie lasate 10 secunde, dar dupa 2-3 secunde au inceput sa pocneasca (sunt patita cu pocniturile  din cuptor atunci cand mi-s luat foc tubul de ceara, asa ca nu mai risc). Intr-un final am ajuns sa le tai cu ... cutitul. si nu oricare cutit, ci pe ala cel mai mare din bucatarie. Sa nu credeti ca a fost o treaba usoara pentru ca nicidecum nu vroiau sa se crape. In final aveam in fata mai multe bucati de creion pe care am inceput sa le curat cu instrumentul pentru cuticule. 


     A fost multa murdarie si migaloasa treba, dar am ramas cu 4 cutiute de creion.


Ca sa nu uit numele nuantelor, le-am etichetat pe fiecare in parte cu cate un biletel.


     Nu stiu cum alte persoane au reusit sa le topeasca cu uscatorul de par atunci cand au vrut sa le transfere in cutie, dar ... bine ca nu mi-am taiat degetele.


     Voi aveti creioane Jumbo NYX? Cum vi se par?
 
     De cand le-am transferat in cutiute le folosesc la fiecare machiaj. Imi plac pentru ca intensifica culorile fardurilor.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014