Scrisoare catre MKS

Draga MKS,

     Ai crescut frumos, colorat si bogat in produse, colectii si oferte. Acum te lauzi cu o gasca mare pe care o recompensezi cu cadouri si cu reduceri. Nu doar ca ne dai sfaturi pe blog, dar ne-ai si facut un  forum unde sa ne cunoastem mai bine.

     Dar mai tii minte cand erai un mic blog pe care ne faceai pofta cu produsele NYX? Se intampla in urma cu vreo 2 ani, atunci cand mi-am comandat primele mele produse "profi". Atunci mi-am luat creioanele Jumbo, pigmenti, creioane colorate (nu d'alea de desenat pe A4, da?) si strangeam bani pentru o comanda viitoare.     Asa de dragi imi sunt produsele alea incat le mai am si acum. De creioanele Jumbo am avut grija cel mai mult, nici nu le foloseam de frica ca trebuie sa le ascut si ca o sa se termine incet incet. Pana la urma au ajuns in cutiute etichetate in care imi bag degetele zi de zi. Acum nu ma mai gandesc cu groaza ca mi se va termina creionul Milk pentru ca il voi putea cumpara din nou de pe site-ul MKS.
  
     Dintre creioanele de ochi am multe nuante de mov, verde si albastru (celor care va mai bagati nasul in aceasta scrisoare, va promit ca vi le arat intr-o zi, am zis!). Pigmentii ii folosesc rar din cauza borcanelului in care sunt ambalati, dar am comandat niste cutiute de pe Ebay in care sa-i transfer. O sa am grija sa nu spulber prafurile colorate.

     Pana sa mai apuc sa strang bani de o urmatoare comanda, ti-ai facut un site in toata regula. Inca mai visam cu ochii la produsele NYX, am si facut o comanda in care mi-am luat primerul pentru farduri  si nu-mi mai amintesc ce, dar sigur nu am avut doar asta.  Intram destul de des pe site si ma uitam si suspinam si iar calculam si inchideam ...si reveneam.

     Apoi ne-ai adus pensulele Elemental Esthetics pentru care ne-ai facut sa concuram pe diferite bloguri. Am prins si eu una, na .. ca sa ma laud! O urasc si o iubesc in acelasi timp, dar e singura pe care o am de la tine si, sa stii ca, o folosesc.

     Te-ai retras o perioada, dar te-ai relansat cu mare tam-tam. Produsele NYX au fost din ce in ce mai putine, dar te iert pentru asta pentru ca acum ne putem bucura de produsele Sleek si BeautyUK. Nu numai ca ai reusit sa aduci produse mai mult sau mai putin accesibile pentru noi, dar ne-ai creat si colectii, noua celor care nu ne-am descurca sa combinam culorile. Incepand de azi, ai si colectii cu nume de bloggerite dragi noua. Tu le sustii pe ele si ele te sustin pe tine, ai stiut cu ce cosmetice sa ajungi la inima lor.

     Stiu ca nu ti-e de ajuns ca ne-ai rasfatat pana acum asa ca sunt curioasa ce ne pregatesti pentru viitor...

Iti multumesc ca ma lasi sa te reprezint!
                                                    
                                                                                                                   Cu drag,
                                                                                                                a ta Chocolate

PS: Ti-am pus poza in album. O gasesti in dreapta.


Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014