Unboxing Beauty Box


     Cum vi se pare ideea de a va face singure un cadou? Si ce ati spune daca acest cadou ar fi alcatuit din cosmetice? Nu, nu e vorba despre cosmeticele pe care ni le cumparam zi de zi, ci de un Beauty Box cu produse surpriza.      Curiozitatea nu mi-a dat pace si mi-am comandat si eu o cutie cu bunatati. Am platit 50 de lei in schimbul a 5 produse pe care urma sa le vad cand deschideam cutia. Am asteptat-o din data de 15, dar a ajuns abia azi la pranz dupa ce m-a sunat curierul sa ma anunte la ce ora vine.

Hai sa o deschidem impreuna ...
1. Make-up Geek Eyeshadow Refill - nuanta Bleached Blonde


2 Lac de unghii China Glaze - nuanta Sweet Cream
3. Lip lust BeautyUK - nuanta Office Chic

4. O mostra de sampon Salerm


5. O punga de cereale Fitness     Deocamdata nu va pot da detalii despre fiecare produs in parte pentru ca nu am avut cand sa le incerc, dar vreau sa va spun parerea mea vis-a-vis de Beauty Box.

     E interesanta ideea de a comanda ceva fara a sti ce primiti, dar ganditi-va ca ati putea fi dezamagite de produsele primite. Chiar daca trebuie sa completezi un chestionar atunci cand faci comanda, nu inseamna ca persoanele care se ocupa de asta vor tine cont de preferintele voastre. eu as fi preferat o oja intr-o culoare mai inchisa si un gloss fara sclipici, iar punga de cereale nu-si are locul intr-o cutie de cosmetice. Mostra de sampon o voi lua cu mine in vacanta, iar fardul il voi folosi in machiajele de zi de zi.

     Avantajul este ca pe site apar detalii despre ce produse vor fi in cutie in fiecare luna. In functie de asta voi hotari daca voi mai comanda sau nu Beauty Box-ul in lunile urmatoare.


Voi v-ati comandat Beauty Box? Ce produse ati primit? Ati fost multumite sau dezamagite?


Baci!

PS: Stiu ca au fost probleme cu expedierea coletelor si ca au raspuns mai greu la mail-urile trimise de clienti, dar este o idee noua in Romania si merita incurajata. Cine stie ce produse se vor aduce pe viitor, daca nu-i descurajam de la inceput.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014