Beauty blogger tag

Hello, pretty girls!

      Eu sunt in vacanta de o saptamana, motiv de inactivitate pe blog. De 3 luni tot turui ca merg la Bologna la Cosmoprof, dar saptamana aceasta am renuntat la targ pentru a-mi lua in primire smartphone-ul. Eu zic ca am facut o alegere mai buna, targul de beauty se va organiza si la anul. Ca sa nu stau azi in casa am hotarat cu ai mei ca mergem la Lecco. De fiecare data cand vin aici mergem cateva ore si la Lecco, e locul preferat al mamei. Asteptand sa se intoarca acasa si sa plecam am inceput sa rasfoiesc blogurile de beauty, nici nu mai stiu de cand nu am citit ceva. Asa am descoperit ca Andreea mi-a pasat un tag dragut. Nu am idee daca m-a mai mentionat cineva, daca e asa, atunci va multumesc.


1. Care sunt postarile tale preferate?

Citesc aproape toate postarile care sunt bine scrise. Nu prea citesc postarile cu favoritele lunii si nici postarile cu programul de duminica. Imi placeau postarile duminicale ale Andreei in care apareau link-urile postarilor care i-au placut in acea saptamana. Ma uit la machiajele fetelor talentate si analizez fiecare giveaway in parte, chiar daca nu ma inscriu.

2. Ce fel de bloguri citesti?

Nu citesc doar blogurile de beauty, citesc si cateva bloguri personale cum ar fi Schite, Tomata cu scufita, Haoleu, etc etc. Acum nu gasesc link-urile pentru ca blogurile astea le citesc o data la cateva luni. Stau cate 3-4 ore si tot citesc postarile din urma.
Sa nu uit sa va prezint blogul lui Mixy. Povestirile sunt geniale...

3. Cum ai ales numele blogului?

Joice mi l-a ales, intrebati-o pe ea cum. :))

4. Primul blog de beauty citit? Ce alte bloguri te inspira?

Nu mai stiu care a fost primul blog pe care l-am deschis, dar primele pe care le-am citit au fost ale Deei si Roxie si Joice. Ma fascinau machiajele fetelor si postarile lui Joice. Inca le mai citesc, chiar daca nu mai gasesc link catre blogul lui Joice.
Nu ma inspir de pe alte bloguri si, chiar, daca am o postare planuita, o aman daca o vad scrisa pe alt blog si nici ca o mai scriu vreodata.

5. Numeste un truc pe care l-ai invatat de la o alta bloggerita.

Un truc de...

Machiaj? De la Koko si de la Gya am invatat sa trasez linerul.

Trucuri de blogging nu am invatat de la ele, dar imi doream sa am widget-ul "Postari asemanatoare" cum are Anda pe blogul ei.

6. De ce ti-ai dorit un blog?

Nu mi-am dorit un blog, mi l-am facut fortat. Am vrut un fan page pe Facebook unde sa-mi pot etala bijuteriile facute de mine. Dar imi doream si uleiul Prodigieuse si pentru a-l avea, una din reguli era sa am blog. Asa ca a aparut blogul dupa fan page. Chiar daca pe blog nu sunt asa activa, pe fan page incerc sa intru zi de zi.

7. Ai vreo postare scrisa de tine care iti place cel mai mult?

Da, Scrisoarea catre MKS pentru ca am scris-o din suflet si nu pentru o paleta de farduri cum s-a zis ulterior. Imi place cu tot cu tambalaul care a iesit dupa publicare.

8. Numeste un lucru bun si un lucru rau in  fi bloggerita de beauty.

Lucrul bun e interactiunea cu cititoarele si cu celelalte bloggerite de beauty. Se pot lega prietenii frumoase mai de aproape sau mai la departare.
Sa trecem peste lucrurile rele care nu au ce cauta intr-o blogosfera de frumusete.

9. Ce sfat i-ai da unei persoane care se confrunta cu ura?

Nu-i poti iubi pe cei din jur, daca nu te iubesti pe tine in primul rand.

10. Cat de mult timp iti ia conceperea unei postari?

Pai .. De la 15 minute pana la cateva ore, depinde de postare.

11. Cu ce persoane te-ai imprietenit prin intermediul blogului?

Prea multe ca sa caut link-ul fiecareia in parte...  Nici nu fac o lista pentru a nu uita pe cineva.

12. De unde iti vin ideile pentru o postare?

Din minte.

13. Dau tagul catre 

... cine vrea sa-l preia. v-am spus ca in ultima vreme nu am fost prezenta in blogosfera si nu am idee cine l-a facut si cine nu.Pentru voi, dragi cititoare...


Baci e abbracci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014