Castigatoare Pretty Make-up Contest

Buna dimineata, frumoaselor!

     Stiu ca sunteti nerabdatoare sa aflati cine primeste premiul concursului Pretty Make-up Contest. Din punctul meu de vedere toate participantele au castigat si va multumesc ca mi-ati aratat machiajele voastre. Din pacate, am doar un singur premiu de dat si mi-a fost greu sa ma hotarasc cine asa ca am cerut parerea unui amic. O sa va intrebati de ce am cerut parerea unei persoane care nu se pricepe la machiaje. Dar, gandind la rece, nici noi nu stim prea multe despre asta pentru ca nu suntem make-up artiste. Nu v-am cerut machiaje sofisticate ci doar machiajele care va fac sa va simtiti frumoase, machiajele care va fac sa va simtiti in pielea voastra.     Nu o sa incarc din nou pozele, le puteti vedea in albumul de pe Facebook. Cateva inscrieri nu au fost luate in considerare pentru ca nu au indeplinit cerintele sau au fost machiaje de pe hard disk. Sper totusi sa nu fi uitat pe cineva care s-a straduit. Una din participante m-a rugat sa-i sterg poza din album, asa ca o sa vedeti 17 poze, in loc de 18. Din moment ce voi publica postarea nu va mai fi stearsa nici una din poze. Chiar daca nu ati castigat premiul, sper ca ati avut parte de o experienta frumoasa si ganditi-va ati avut ocazia sa exersati sperand ca va veti intrece pe voi insiva la urmatoarele concursuri la care veti participa. Si trebuie sa recunoasteti ca va plac emotiile pe care le aveti inainte de a afla castigatoarea unui concurs, iar dezamagirea ca nu ati fost voi dureaza doar pana cand apasati X-ul rosu din dreapta sus.

     Pentru alegerea castigatoarei am tinut cont de corectitudinea machiajului din punctul meu de vedere, dar si de impresia pe care ati vrut sa mi-o transmiteti. Astfel am ales doua finaliste si m-a amuzat sa aflu parerea unui baiat despre machiajele celor doua, . Este vorba despre si despre ...


Fenics Betty - care se vede ca se simte bine in pielea ei. Unghiul din care e facut fotografia nu o avantajeaza, dar pentru ea nu conteaza asta. 

Alina Oprea - Cu rujul rosu nu va da gres niciodata. Cu un ruj nude, machiajul nu ar mai fi la fel de atragator.


   
     In 15 minute m-am gandit si m-am razgandit de 1000 de ori daca sa ofer inca un premiu sau nu, dar trebuie sa raman la 2 variante, nu am de ce sa creez o a treia.

    V-as mai spune ca m-am bucurat sa citesc cand mi-ati scris ca va pare bine ca nu vor participa bloggeritele noastre artiste si tot ce mi-ati scris in mail-uri, dar trebuie sa va spun cine a castigat premiul...

Fenics Betty


PS: Machiajul care ma reprezinta pe mine este o combinatie dintre cele 2.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014