Machiajul profesional

     Ma bucur ca dimineata am avut ocazia sa o cunosc personal pe Oxana. De putin timp e printre prietenii de pe Facebook, nu stiu sa va povestesc prea multe despre ea. Daca nu o cunosc atat de bine, de ce vreau sa va vorbesc despre ea? Pentru ca Oxana este make-up artista Make-up Atelier Paris si preda Lectii de machiaj in Timisoara. De ceva timp am cautat o scoala de machiaj, dar nu am avut curajul sa incerc una. Poate stiti ce preturi au cursurile de machiaj, nu-mi permit sa arunc banii si sa nu invat nimic. Dar azi m-am ales cu un machiaj profesional si cu cateva cunostinte despre machiajul corector. Pentru a doua oara mi s-a schimbat viziunea asupra machiajului si asta ma face sa imi doresc sa urmez un curs.     Chiar daca Oxana nu imi explica mie, am ascultat si am inteles ce greseli faceam pana acum si cum trebuie sa le corectez. Baza pentru machiaj e foarte importanta, la fel si nuanta fondului de ten care trebuie sa se potriveasca. Teoretic stiam ca forma fetei trebuie corectata cu o nuanta inchisa de maro, dar nu-mi puteam imagina ca un maro ciocolatiu poate fi aplicat pe o piele alba. Trebuie trasata doar linia, apoi produsul trebuie intins bine pe ten. Am vazut si ce trebuie sa corectez la forma fetei mele, dar si la ochi si buze. Imi place forma linerului, dar nu-mi place conturul buzelor. Datorita faptului ca buza de sus e mai mica si ca distanta dintre nas si buze e mare, trebuie sa "depasesc" conturul natural al buzelor. Daca V-ul format nu era atat de colturos, poate mi-ar fi placut, dar am aflat ca puteam spune ca le vreau mai rotunjite. In pozele pe care o sa vi le arat, se vede bine, dar in realitate nu mi-a placut atat de mult ( doar la buze ma refer, da?). Machiajul in sine mi-a placut foarte mult, nici nu as vrea sa ma demachiez. La fel si produsele, dar si culorile folosite. Stiti ca sunt adepta unui machiaj neutru la ochi si a buzelor rosii la orice ora din zi.

      Pozele sunt facute rapid cu telefonul, nici nu ma puteam stramba pe strada, asa ca trebuie sa va multumiti cu astea pana le primesc pe cele care mi s-au facut la atelier.


    
     Nu am nevoie de un disclaimer pentru a putea scrie ce vreau pe blog si stiu ca ce am scris pare publicitate. Si daca va intrebati ce am primit la schimb pentru aceasta postare, va raspund eu: o experienta placuta de care am avut parte, un machiaj creat de un make-up artist, cateva mai multe sfaturi despre machiajul corector (daca ar fi fost vorba de machiajul fantezie, nu cred ca as fi invatat atat de multe lucruri azi), dorinta de a avea mai multe produse Make-up Atelier si de a urma un curs de machiaj.

 Ii multumesc Oxanei ca mi-a indeplinit o dorinta mai veche, aceea de a fi pe mainile unui make-up artist, dar si pentru sfaturile gratuite.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014