Pretty make-up contest

Hello, pretty girls!

M-am gandit sa va pun sa faceti ceva care sa va placa si la care sa va pricepeti. Vreau sa imi trimiteti pe mail (choco.s_pretty_things@yahoo.com) cateva poze cu machiajul care va face sa va simtiti frumoase, machiajul pe care il faceti atunci cand va grabiti sau machiajul cu care va mandriti zi de zi. Nu conteaza daca e neutru sau colorat, cu liner sau fara, eu tot vreau sa-l vad. Sa nu-mi trimiteti mai mult de 5 fotografii: 2-3 close up cu ochii inchisi si deschisi si 2 full face. Va rog sa-mi trimiteti fotografii clare si va mai rog sa nu le modificati in programele de editare, pentru ca vreau sa vad machiajele voastre si nu talentul in editarea fotografiilor. Mai vreau ca machiajul sa fie facut de voi, special pentru acest concurs, pentru ca nu e placut sa vedem aceleasi poze inscrise la enspe' concursuri.     Cele care au blog de beauty si make-up sunt rugate sa nu participe. Machiajele lor le vedem zi de zi pentru a ne putea inspira, nu?

     Ultimul mail il primesc pe data de 27 martie. Nu uitati sa va semnati cu numele cu care urmariti blogul prin GFC sau pe Facebook.

      Pe data de 29 Martie voi anunta numele celei care va castiga cele 3 produse MUA + un produs surpriza.       Daca aveti intrebari, va rog sa lasati un comentariu. Astept pozele voastre!

Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014