Pensulele Mon Reve Professionel


    

     Acum mult mult timp in urma, va povesteam pe blog de pensulele Mon Reve Professionel pe care le castigasem in urma unui concurs. Au fost primele mele pensule profesionale folosite in machiaj si ma intrebam cum reusesc celelalte fete sa foloseasca o singura pensula de fard fara a o spala zi de zi. Am aflat apoi ca nu au doar o pensula din fiecare si ca le spala cam o data la saptamana. Rotitele s-au invartit si au generat vise. Vedeam numai pensule in fata ochilor: pensule pentru pudra, pensule pentru farduri, toate soiurile de pensule pentru aplicarea fondului de ten si cate or mai exista. Asa am ajuns sa am aproximativ 100 de pensule, dar tot imi mai doresc o pensula ovala pentru aplicarea fardului de obraz, o pensula plata pentru aplicarea conturului, pensula pentru blendingul perfect si pensula cea mai subtire, dar nu prea subtire pentru aplicarea gel linerului.


 
     Cam asa arata acum pensulele din gama Standard, dupa aproape 2 ani in care le-am folosit. Din cauza ca le-am tinut timp de 4 ore in apa cu alcool pentru a le dezinfecta, manerul pensulelor s-a umflat, iar vopseaua de deasupra s-a crapat. Nu m-a deranjat asta, atata timp cat nu s-au dezlipit manerele sau nu si-au schimbat forma perilor.Asta e dovada ca manerele pensulelor nu trebuie introduse in apa, ci doar perii pensulelor si inelul metalic.


     De ieri, colectia mea de pensule, care nu e chiar colectie pentru ca le folosesc pe toate si le spal cate 2 ore, s-a marit cu 6 pensule Mon Reve Professionel, din gama Premium: pensula pentru aplicarea fardului de ochi, pensula rotunda pentru aplicarea fardului, pensula pentru gel liner, pensula pentru pudra, pensula penstru aplicarea conturului, pensula pentru aplicarea fardului de obraz. Mon Reve Professionel sunt pensule produse in India (gamele Standard, Premium si Luxury) sau Taiwan (trusele de 12 si de 16 pensule). Sunt fabricate din peri naturali, iar preturile lor sunt accesibile.

     Mi-a placut faptul ca fiecare pensula a fost ambalata individual in blistere. Astfel au fost in siguranta in timpul depozitarii sau transportului, dar si in timpul expunerii in magazinele de prezentare. Cine ar cumpara o pensula plina de praf sau o pensula care a fost atinsa de mainile altor persoane? Stiu ca se recomanda spalarea lor inainte de prima folosire pentru a fi dezinfectate si nu numai, deoarece trebuie indepartat fixativul special aplicat pentru mentinerea formei.      Pe spatele fiecarui ambalaj este notat tipul de pensula, iar in interior se gaseste un pliant in care sunt descrise toate pensulele existente pe site si modul in care se foloseste fiecare.
      Diferenta dintre produsele din fiecare gama Standard, Premium sau Luxury consta in tipul de par folosit, in culoarea manerului si dimensiunea pensulelor. Daca pensulele din gama Standard au maner din lemn vopsit in argintiu, cele din gama Premium au manerul negru, lemnul folosit fiind lemnul de mesteacan. Pensulele din gama Premium sunt din par pur de raton care este foarte moale si care revine usor la forma initiala.


     Azi doar vreau sa va arat fiecare pensula in parte, urmand sa revin cu un review complet dupa ce se usuca si le folosesc. 
    Daca doriti sa aflati mai multe despre modul de folosire a unei pensule, va recomand sa intrati pe site-ul Mon Reve Professionel, la rubrica Tehnici de machiaj


Folosind codul "Chocolate", beneficiati de reducere 15% la o comanda pe site-ul Mon Reve Professionel. Reducerea se aplica pentru un numar nelimitat de comenzi, chiar daca produsele au deja un discount pe site.
Cat se usuca pensulele vreau sa pregatesc pozele pentru cateva postari ...


Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014