Tag! You're it! Make-up station

     Am vrut sa scriu postarea asta mai de mult, chiar imi facusem si inventarul produselor cosmetice si am tot amanat. Dar ii multumesc Larisei ca m-a taguit sa-mi laud coltul colorat. Masuta de machiaj e alb cu negru la fel ca restul mobilei, dar am colorat-o eu cu cosmetice si farduri.
     Va invit sa faceti turul pana aduc eu salata de fructe.
Am polite de-o parte si de alta a oglinzii. Ma machiez in oglinda mica din dreapta,  dar mai trag cu ochiul si in oglinda mare.
Pe polite tin diverse prostii: parfumuri, demachiante, creme, deodorante, roll-on-uri, etc.
 Stanga


Dreapta     In fata imi tin pensulele, dischetele demachiante, demachiantul pe care il folosesc la curatat pensule, servetele, betisoare cu vata, keratina Anian, fixativul, apa termala, etc... si 2 cutii in care imi tin bijuteriile pe care le port cel mai des. Mereu tin un prosopel pe masuta ca sa nu murdaresc cu maclavaisuri si cu farduri si ca sa sterg pensulele dupa ce le-am folosit.

 

     Si acum sertarele in care fiecare produs sta la locul lui. Chiar daca sunt o persoana dezordonata, sunt organizata si stiu unde imi sunt lucrurile. 

1. Rujurile, creioanele de buze, lip stain-urile, gloss-urile si corectoarele.

     
2. Gel linerele si creioanele jumbo topite, primerele si rimelurile.  


3. Tusurile, creioanele de ochi si cateva palete care nu-si gasesc locul in alta parte.

4. Diverse: margaretele pentru lacuri de unghii, acetona, unturi de corp, un set de mini parfumuri, scaii pentru prins bretonul, etc.


 

 6. Placa de par, ondulatoarele si peria rotativa.

8. Fonduri de ten, pudre, farduri de obraz, bronzere, iluminatoare.
9. Paletele de farduri

10. Fardurile mono si genele false

11. Lacurile de unghii si tot felul

12. Tot felul de cutii ale produselor la care nu am facut reviewNu-mi mai doresc sa adaug nimic, eventual cateva sertare pentru produsele ce le voi cumpara pe viitor. Urmatorul upgrade va fi o camera de machiaj. :))


Cred ca toata lumea a facut deja tagul, asa ca va rog sa-mi lasati link-urile in comentarii. Cele care nu ati facut tagul va rog sa lasati o poza ca sa vedem si noi unde va machiati.


Baci!Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014