Despre vise...


     In seara asta nu va povestesc despre rujuri si farduri pentru ca nu mai trebuie sa le visez ci sa deschid sertarele si sa le folosesc. Va povestesc in schimb despre ... mai bine cititi postarea.

     Am tot visat ca voi ajunge din nou in Sibiu, inca de acum 2 ani cand am fost prima data. Acum o saptamana si ceva mi s-a implinit dorinta, pozele le puteti vedea aici, sunt destul de multe ca sa le redimensionez si sa le incarc pe blog. In schimb nu am visat ca voi ajunge sa vad un film in cadrul Festivalului International de Film Transilvania.

     Am avut ocazia sa vad "Despre oameni si melci", un film de Tudor Giurgiu, a carui premiera va avea loc in 14 septembrie. Nu vreau sa va povestesc filmul, dar vreau sa va arat un clip cu un melc plimbaret, clip filmat pentru promovarea filmului.     Clipul este facut de Andrei , "fugarind" un melc jumatate de zi prin oras. Acum viseaza sa piarda 40 de zile prin Romania si sa filmeze 40 din frumusetile tarii. Proiectul se numeste Timescape Romania si poate fi urmarit pe pagina de Facebook sau pe Twitter. Daca vrem sa vedem Romania prin camera video a lui Andrei, il putem sustine printr-un like, share, RT sau postari pe bloguri. Inainte sa ii dorim "Drum bun!", trebuie sa ii tinem pumnii ca sa gaseasca sponsori care sa sustina proiectul.

     Eu am de gand sa urmaresc calatoria lui Andrei. Daca nu v-a convins postarea mea va arat un demo care ne duce cu gandul la vise.
 


Baci!

Surse: aici, aici si aici.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014