I'm back


     S-au adunat destul de multe despre care trebuie sa va povestesc, numai sa am timp de scris. Poze facute si editate am cat pentru 2 saptamani de postari, inspiratie ioc. 
     In ultima postare v-am aratat ce produse cosmetice iau cu mine in scurta vacanta si mi-ati scris in comentarii ca sunt prea multe. Trebuie sa recunosc ca ati avut dreptate. Cand am desfacut beauty case-ul ca sa le pun la loc, le-am impartit in 2 categorii: produse pe care le-am folosit cel putin o data si produse pe care nu le-am folosit deloc. Am facut si poze ca sa va arat, sunt mai multe produse nefolosite decat cele folosite. 


     Produsele folosite (din paleta Immaculate Collection am folosit doar fardul alb, iar din paleta MAC doar primele 2 farduri)

     Produse nefolosite ... destule.Ne citim zilele astea. Trebuie sa va arat premiul primit de la Organique castigat pe blogul Denisei Bargau.

     Si trebuie sa impartim impresii despre produsele Ivatherm.Pe lista de prioritati mai am La Duchesse, Mon Reve, primere si 100 de idei perindate prin cap. Nu azi pentru ca sunt la lucru si simt ca imi pocneste pielea. Si nici maine dimineata pentru ca dimineata o sa fiu rasfatata la machiaj.


Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014