Ready to go ...

     ... spre Sibiu, de dimineata foarte devreme, in orasul unde mi-am promis, acum 2 ani, ca voi reveni. Nu e concediu, e doar o excursie de week-end. Plecam din Timisoara spre Transalpina, urcam pana la Ranca si coboram spre Sebes, apoi ne oprim la Sibiu pentru 2 nopti. Duminica venim inapoi spre Timisoara. Nu pot plec doar cu hainele in valiza, mi-am pregatit si cateva cosmetice pe care chiar am de gand sa le folosesc. Din experientele anterioare, acum nu imi mai iau atat de multe lucruri care nu o sa-mi trebuiasca. Sunteti curioase ce?
     Nu o sa va arat dischete demachiante si spume de spalat ochii la trezire...

1. Produse pentru fata: corectorul Farmasi, fondul de ten Prolumiere, BB Cream pt ca are factor de protectie 30, pudra  Laura Mercier si fardurile mele preferate de obraz NYX (nuanta Angel) si Farmasi.2. Produse pentru ochi: TFSI, gel liner Essence, lock and seal make-up ELF ca sa nu mi se intinda machiajul, ScandalEyes de care am scris in ultima postare, 2 creioane jumbo de la Oriflame, paletuta MAC cu care ma tot machiez de 2 saptamani si paleta Immaculate collection MUA pentru ca are o diversitate de farduri cu care pot face machiaje neutre sau colorate. 
3. Produse pentru buze: lip balmuri MUA si Korres, lip stain-urile ELF, paint pout Sleek, un gloss Astor si un creion pentru contur de la Oriflame. Nu imi iau rujuri pentru ca risc sa ajung cu ele topite.


4. Mofturi (nu pot pleca fara ele): tusurile Oriflame (mov, gri, albastru si verde) in caz ca mi se face pofta de culori, Zero UD pe care parca nu-l pot lasa acasa, creioane colorate MUA si Essence retractabile ca sa nu am treaba cu ascutitoarea. Si 3 farduri preferate: Eden de la Wet'n Wild, Rewire de la Silk Naturals si Richlife de la MAC. 5. Si pentru ca sunt o lady ...


6. Pensule (fara de care nu pot pleca): Mon Reve, Sigma, EcoTools       Nu o sa imi iau peria rotativa, pentru ca in ultimul timp tot mi-am prins parul, si nici laptopul ca sa nu am grija lui. Aparatul foto are bateriile incarcate si cardul la locul lui (am obiceiul sa-l uit/pierd sau sa fie plin). Sper ca nu am uitat nimic ce trebuia luat ...

Baci!
O sa ne citim pe fan page.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014