Scrisoarea I

Draga P,

     Iti multumesc ca ai acceptat sa te inscrii in campania Ivatherm "Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta?" si ca ai acceptat invitatia de a participa activ la aceasta campanie, alaturi de mine.

     Beauty Box-ul pe care l-ai primit contine 2 produse alese de tine si un spray cu apa termala Herculane.      Tot in pachet, am gasit si cele 2 produse alese de mine impreuna cu un spray cu apa termala Herculane.
     Pe toata durata campaniei vom povesti despre experienta prin care pielea noastra a trecut de-a lungul timpului, despre primele cosuri, despre primele riduri, despre primele probleme ale pielii, despre aparitia celulitei sau a vergeturilor.

     Hai sa povestim impreuna care sunt lucrurile pe care le impartim cu femeile din viata noastra. Sa marturisim ce avem in comun cu ele, femeile dragi noua. Sa povestim despre gesturile, ritualurile de ingrijire alea pielii "furate" de la femeile din viata noastra.

Cu drag,
R


     Aceasta scrisoare este adaptata dupa scrisoarea primita alaturi de produsele Ivatherm, produse pe care deja am inceput sa le testam. Daca doriti sa participati alaturi de noi in campania Ivatherm "Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta?" puteti lasa un comentariu la aceasta postare in care sa ne povestiti despre ritualurile voastre de ingrijire ale pielii. Trebuie sa ne convingeti sa va oferim una din cele 2 ape termale de Herculane pe care le-am primit pentru testat. Concursul se va incheia pe data de 06 iulie.


Baci!

LE: Din pacate, ati fost doar 4 fete care v-ati dorit apa termala. Toate 4 ati scris comentarii complexe in care ati povestit ritualul vostru de ingrijire al tenului si fiecare din voi meritati cate un premiu. Deoarece nu am stiut pe care din voi sa o aleg, l-am rugat pe random sa ma ajute.

Castigatoarea este Lavinia. Te rog sa imi trimit un mail cu datele tale de contact pentru a putea expedia premiul.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014