Blue pin-up

    Mereu mi-am dorit să  fac un pin up ca la carte, dar niciodată nu mi-a reușit. Ori e prea sclipicios, ori e prea închis, ori e prea deschis. Și ca să mă simt răzbunată, l-am colorat. Și nu oricum, ci cu albastru metalic. :))
 
     Machiajul l-am făcut as'noapte, pe la ora 3 mă blițuiam cu aparatul foto, pe la 4 editam pozele pentru postare. Pe față am aplicat fdt Joviale, pudra ELF HD (pe care o folosesc doar pt experimente, mi se pare cea mai proastă pudră din univers), blush Essence, un produs nou despre care o să va povestesc zilele următoare. Pe ochi am aplicat primerul TF, un creion Oriflame în colțul exterior și noul produs sclipicios pe toată pleoapă și ScandalEyes Rimmel.  Să nu uit.. tușul albastru e de la Farmasi, cel pe care vi l-am arătat într-o postare anterioară.  Să nu îmi analizați sprâncenele fir cu fir, nu am avut când să mă programez la pensat. Le mai finisez eu câte puțin și le conturez u kitul de la Essence. Pe buze am vrut un ruj portocaliu, dar nu am... Pam, pam! Așa că am aplicat Pout Paint de la Sleek, nuanța Minx.
 

     Pozele sunt cum sunt, încă nu m-am împăcat cu aparatul foto, iar cu programele de editat nu mă cunosc, personal. :)) 

 



 

 




 


 


  

      Mâine va arăt un machiaj sclipicios, dar nu la fel de blitzuit. Adică sper că vi-l arăt, dacă am timp să pregătesc postarea de dimineață. Pentru mâine după-masă e programată resuscitarea laptopului, din cauza unei erori la Windows. 

Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014