Cica .. despre ten

      De când mă cunosc eu pe mine am avut probleme cu coșurile de pe ten. Recunosc că înainte să am blogul, nici ritualul meu de îngrijire al tenului nu era cel mai potrivit. Cum scăpam de o tură de coșuri negre-albe-roșii și pustule dureroase cum își făceau apariția altele. Cu diferite creme am reușit să mai temperez ieșirile încăpățânate, dar cu timpul tenul se obișnuia cu ele și visul meu era spulberat. Despre Cicaplast de La Roche Posay am citit pe blogul Cameliei. Citind postarea m-am imaginat cu un ten portelanat de invidiat pentru că am încredere în recomandările ei. Și mi-am dorit, și am visat ... Și uite așa a început campania Ivatherm "Câte lucruri împarți cu femeile din viața ta?" și așa amețită cum sunt am confundat Cicaplast cu Cicaderm de la Ivatherm, da' nu-mi pare rău... deloc. 

   

      Acum să deraiez discuția spre week-endul petrecut la Sibiu, despre care nu am povestit pe blog, dar am postat pozele pe Facebook. Au fost 12 ore în care am condus, popasuri rare și scurte că să nu ne prindă noaptea în munți. Transpirațiile trecute cât urcam Transalpina și praful s-au instalat frumos în porii tenului meu. Rezultatul... dezastruos! De puncte negre nu am avut parte, dar mă puteam lăuda lejer cu pustule roșii și dureros de inflamate. Eu sper că nu mai am acnee la 18 ani (plus 8 experiență) și că am trecut de perioadă pubertară chiar dacă tenul meu încă se încăpățânează să se comporte că în adolescentă. Cât mă plimbăm eu prin Sibiu, în Timișoara mă aștepta curierul cu cele 2 produse Ivatherm pe care mi le-am ales în cadrul campaniei: cremă Cicaderm și fondul de ten Joviale. Cred că s-au aliniat planetele pentru că aspectul tenului meu să arate groaznic și să pot testa cât mai bine crema Cicaderm.  Despre fondul de ten vă povestesc în zilele următoare, dar eu sper că ați văzut ce bine arată pe ten, în pozele din postarea trecută.
 
      Acum despre Cicaderm ...      Crema care se ascunde în tubul de 40 ml este pe bază de Mimosa tenuiflora și are rol cicatrizant nu doar în cazul urmelor lăsate de acnee ci și în cazul arsurilor mici, plăgilor, cicatricilor postlaser și microchirurgie. Se aplică de 2 ori pe zi sau atunci când aveți nevoie. 

   
     Nu o să exagerez spunându-vă că am scăpat de acnee în 2 zile, dar de pustule am scăpat în aproximativ o săptămâna. Între timp au apărut altele pentru că nu mă abțin să nu pun mâinile pe față, dar au dispărut rapid.
 
      Ingredientele cremei nu m-au interesat atâta timp cât și-a respectat promisiunea. Abia acum am observat că pe la mijlocul listei se află și alcoolul.


     Mă bucur să văd că apa termală de Herculane se află pe locul 2 în lista. 

 
      Nu am poze înainte și după folosirea cremei, dar credeți-mă că mi-ar fi și rușine să le pun pe blog. Cele care mă cunosc știu deja că nu recomand produse, doar scriu părerea mea despre ele, dar crema Cicaderm chiar o recomand dacă împărțim aceleași probleme ale tenului. Din punctul meu de vedere, merită notă 10+/10 și o voi recumpara când se va termina. Asta nu se va întâmplă prea curând pentru că folosesc o cantitate mică de cremă în fiecare dimineață, înainte de machiaj, și seara după demachiere. 


Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014