Donna Piu Giveaway

   
     Hello, pretty girls!

     Ce spuneți dacă de azi dăm startul unui giveaway? Aș fi vrut să fie cu comentarii, dar Disqus mi le ascunde sau nu mă anunța de existența lor. Așadar am încercat să fac un formular Rafflecopter cu 3 reguli simple: să urmăriți blogul pe mail, să dați like paginii de Facebook și să dați like acestei postări.
 Widgetul de urmărire pe mail a blogului se află în partea dreaptă a paginii.
 
 
 
     Premiul constă în 4 produse Donna Piu:  mascara, creion de sprâncene, creion de ochi și un fond de ten nuanța beige natural.      Dacă aveți probleme cu completarea formularului, va rog să îmi spuneți printr-un comentariu. 


a Rafflecopter giveaway

  Vă puteți înscrie până pe 30 iulie, iar câștigătoarea va fi aleasă pe data de 31 iulie. 

Baci!


LE:  A fost primul giveaway la care am folosit formularul Rafflecopter și sigur o să optez pentru el și în viitor. Îmi place că pot urmări înscrierile în funcție de IP-ul fiecăreia și am siguranța că nu sunt persoane care se înscriu de mai multe ori.
 Ce nu ați știut, a fost că fiecare participantă a avut 3 șanse de câștig. Au fost 189 de înscrieri, iar câștigătoarea este Dorya Manafu. Felicitări, Dorya! Aștept datele tale de contact pe adresa choco.s_pretty_things@yahoo.com pentru a putea expedia premiul în zilele următoare. 

LE: Intrucat prima castigatoare anuntata nu a trimis mail-ul cu datele de contact nici dupa o saptamana, am fost nevoie sa aleg o alta. Felicitari, Alexandra Malina!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014