Last week shopping II

     Nu sunt produsele cumpărate doar în ultima săptămâna, ci mai degrabă în ultimele aproape 2 săptămâni, dar am vrut să păstrez titlul ultimei postări de gen haul. De data asta am avut parte și de câteva dezamăgiri, o să va povestesc pe îndelete dacă nu va uitați doar la poze.
 
 
     Și încep cu .. Sephora și standul de reduceri. Nu am putut ieși din magazin fără cele 2 palete Too Faced: Insurance Policy Eye Shadow și Glamour to go II. Norocul meu că primeam încurajări, ghinionul portofelului. Doar pentru un demo am cumpărat cele două cuburi efervescente pentru baie și va arăt și ce mostre am primit de la vânzătoare.
     Insurance Policy Eye Shadow a costat  97 lei, dar am cumpărat-o mai mult pentru primer care costă 72 lei separat.  Glamour to go II  a fost 49 lei. V-aș fi arătat niște swatchuri mai frumoase, dar nu pot din cauza flexurilor și a semnelor de pe mâini.  Nici standul Farmasi nu a fost evitat. Am văzut că au ceva produse noi și o angajată noua care păstrează testerele în ordine. Tușurile sunt din colecția Metalic.

     Argilă albastră de Râciu pe care am căutat-o câteva zile la rând. A rămas căutată, dorită și nefolosită.     Urmează dezamăgirea, nu putea fi totul perfect, nu? Bigudiurile electrice Remington pe care le-am cumpărat la un blog sale. Din păcate, capacul a ajuns spart, din fericire, acest lucru nu afectează încălzirea bigudiurilor. Și din nefericire, cele 2 tentative de a avea bucle în vânt, au eșuat. În afară de ceva volum la păr, nu am avut nici o buclă. Prima data am încercat pe părul uscat și puțină spumă, buclele au fost invizibile. A două oară am încercat pe părul ușor umed, puțină spumă și am avut tot bucle invizibile. Dacă stiți cum se folosesc, va rog să mă lămuriți și pe mine (dau cioco). " Hăinuțe " pentru Sam.  


     După lupte seculare și trei comenzi, a ajuns, în sfârșit, comanda de pe iHerb. Adică una din cele trei, de la primele două mi-am luat gândul. Setul EcoTools nu știu cum a ajuns în coș. Pensulele Real Tehniques care sunt G E N I A L E.  Iar de la freebies mi-am comandat L-Carnitine, vitamina D și cremă de plajă cu SPF 30. 
 
     De câteva zile bântui magazinele în căutarea cadoului perfect. Nu l-am găsit pe cel perfect, dar am găsit unul irezistibil și o să rămână secret. În fugă am zărit câte una alta, am dorit, am poftit, am cumpărat sau am plecat cu mână goală din magazin. Din The Body Shop mi-am cumpărat un instrument pentru scos punctele negre. La prima vedere promitea multe, la prima folosire nu a scos nimic.      Și cine i-ar fi lăsat pe raft când prețul lor era de 25 de lei? Îmi dați dreptate? 


Pentru următoarele 3 săptămâni sper să mă abțin de la cumpărături. Nu de alta, dar trebuie să strâng bani pentru vacanță.    (Și mai visez să slăbesc 3-5 kg.)

Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014