Last week shopping

      Nu eram doar în trecere prin Iulius Mall, aveam de cumpărat un lucru important, dar am profitat de timpul cât trebuia să aștept mașina de la spălat și am intrat în Sephora. Nici nu știam de reduceri și nici nu aveam de gând să cumpăr ceva, doar să îmi clătesc ochii. Inițial mă tenta să îmi iau un atomizor pentru parfum. L-am desfăcut din ambalaj, l-am analizat, nu m-a mulțumit sistemul de umplere și l-am pus la loc. M-am mai învârtit, am băgat din nou degetul în blush-ul Coralista și am încercat a suta oară High Beam-ul la standul Benefit, am mai pufăit 2-3 parfumuri, m-am îndrăgostit de sticluța parfumului Valentina de la Valentino, mi-am amintit de Lady Million care mă așteaptă pe măsuță, am vrut să ies. Și stop.. standul cu reduceri. Îmi rotesc ochii, scanez rafturile... nu-mi plac nuanțele ojelor din coșulețe, aia nu-mi trebuie, aia nu-mi place, pe aia nu mi-o permit, parcă am nevoie de o pilă noua și văd ojele cu sclipici sau cum le-o fi chemând. Iau una în mână și o țin strâns să nu cumva să apăra careva să mi-o înhațe. Mă uit la pile, parcă mi-aș luă un set doar pentru că îmi plac culorile, mai rotesc ochii și văd kitul Porefessional Pretty de la Benefit. Parcă am intrat să casc ochii, nu să cumpăr.  Cât îmi calculăm inventarul și puneam în balanța avantajele și dezavantajele apare o domnișoară drăguță "Va pot ajută cu ceva?". Poți să mă ajuți închizând magazinul cu delicii. Nu am plecat cu mână goală, am renunțat la pile pentru că nu erau abrazive, dar în plăsuță marca Sephora mi-au fost aranjate kitul Porefessional Pretty de la Benefit, oja Sephora, 2 mostre de parfum și o mostră de cremă.


     Și a venit luni cu produse Donna Piu: rimel waterproof, creion de sprâncene, 2 creioane de ochi, creion pentru buze și fond de ten. Câteva din ele sunt dubluri pentru giveaway-ul de care am zis în postarea trecută.       Azi aveam în plan o plimbare lungă prin oraș, dar pașii m-au îndreptat spre croitorie unde am lăsat câteva haine la modificat. Fiind aproape de complexul Euro m-am gândit că e ocazia ideală să îmi cumpăr aparatul de incalzit ceara pe care îl văzusem la preț bun acum vreo 2 săptămâni. Bineînțeles că mi-am mai luat și 2 tuburi de ceară și benzi de hârtie și bineînțeles că nu m-am abținut să trec și pe la standul cu chinezării că să văd ce pensule de nail art mai pot ochi. Am plecat cu 2 pensule subțiri, sunt de nail art, dar le folosesc pentru aplicarea linerului. Cred că am câte una pentru fiecare zi a săptămânii, dar .. asta este. Bonus brățări și clame pentru păr.      Și tot azi, pentru că e ocazie specială secretoasă am primit cadou un ceanic cu numele meu...
 Să nu uit de raitul prin DM, nici nu mai știu în ce zi somnoroasă a fost, îmi amintesc doar că eram ieșită din tura de noapte.. Am fost să refac stocul de geluri de duș, dar mă gândeam doar la standurile cu cosmetice. Pusesem mână pe altceva, am și uitat ce, pentru că m-au fascinat ojele Rimmel care se usucă în 60 de secunde.   
 Nu am numărat să văd dacă sunt exact 60 de secunde, dar în maxim 3 minute unghiile sunt uscate. Din păcate vârfurile unghiilor se tocesc la fel de rapid. Fără top coat, pe care oricum nu-l folosesc, ojă a rezistat maxim o zi.


      Nu prea îmi plac postările de tip "haul", dar le citesc cu interes la celelalte bloggerite ca să aflu ce produse noi mai pot achiziționa. Produsele pe care vi le-am arătat azi nu sunt cumpărate chiar în ultima săptămâna, mai degrabă în ultimele 3-4 zile, hai 5 zile. Pe lângă astea mai am 2-3 comenzi pe site-uri și câteva produse de primit pentru testare, dar o să vi le arăt când o să primesc coletele. 

Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014