Un "prieten" jovial + Make-up

 Ce poate mulțumi o femeie? Poate încă o duzină de farduri colorate? Sau un nou ruj roșu? Dar cum ar arată purtate fără un fond de ten care să acopere imperfecțiunile? Acele puncte negre, albe, roșii. Nici machiajul smokey eyes nu poate fi purtat fără un ten curat. Nu toate avem norocul de a avea un ten portelanat, atunci căutăm și încercam tot felul de produse care ne promit perfecțiunea dorită. 
   

     Eu am pus stop căutării. De fapt nici nu l-am căutat, a venit el la mine, cu ocazia campaniei Trender și Ivatherm "Câte lucruri împarți cu femeile din viață ta?". Ne-am împrietenit de la prima aplicare și am încredere că nu mă va dezamăgi. Este vorba de fondul de ten Joviale. Acum nu mai trebuie să îmi fac griji pentru toate petele rămase în urmă acneei pentru că vor dispărea după o simplă aplicarea a fondului de ten de la Ivatherm. Știu că cei 30 de ml de fond de ten fluid se vor termină într-o zi, dar am siguranță că îl voi putea cumpără din nou din farmacie. Fiind un produs dermatocosmetic, nu conține parabeni, parfum sau fenoxietanol. Vară îl pot purta fără să mă gândesc și la protecția solară, deoarece are SPF 15. 


       Pompița din dotare mă ajută să pun o cantitate mică pe cutia Petri, apoi aplic fondul de ten cu pensula.
 


    
     Acoperirea oferită este medie spre mare, fără a rezultă un aspect pudrat sau de masca. Eu folosesc nuanța 02, din cele 4 nuanțe care se comercializează. Îmi era teamă că va fi prea închisă, dar mi s-a potrivit fără să îl încerc înainte.


     Tenului meu îi oferă un aspect lucios și lipicios, dar îl fixez cu un strat de pudra. Împreună rezistă peste 6 ore pe tenul meu, nici nu am observat că telefonul să se murdărească foarte tare de fond de ten.

 
      Dacă tot am pregătit pozele cu fondul de ten aplicat pe față, vă arăt și machiajul pe care l-am purtat ieri. Aș fi vrut să vi-l arăt aseară, dar am ajuns târziu de la "Festivalul inimilor".
     Fardurile sunt din paleta MUA Immaculate Collection, Sprâncenele le-am conturat cu kit-ul Essence, rimelul folosit este ScandalEyes de la Rimmel. Pe ten am aplicat fondul de ten Joviale, pudră Laura Mercier și bronzerul Essence, iar pe buze un gloss ELF. 
Baci!

 PS!: Câștigătoarea apei termale o anunț în postarea giveaway-ului.
 
 PS2: V-ar place să testați ceva mov

   

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014