Colecția mea de lacuri de unghii II

      ... Sunt la lucru, obosită din cauza turelor una după alta, plictisită și iritată încât nu suport nici brățările pe mână sau lănțișorul de la gât. Abia aștept să se termine tura, să ajung acasă și să mă pregătesc de ieșit la cinema .. în aer liber. Caravana Metropolis a ajuns în Timișoara, mai exact în Parcul Rozelor unde și-au instalat un ecran gonflabil. Aseară, târziu, am văzut filmul "Tatăl fantomă", film pe care aș fi vrut să-l văd la TIFF. Mi-a placut mult, nu neaparat filmul in sine, ci, mai degraba, experienta.  Diseară vrem să vedem "Xingu", film bazat pe o poveste reală. Am făcut și câteva poze aseară, din păcate nu se văd bine așa că vor rămâne în fișierul telefonului.

     Zilele Timișoarei nu m-au impresionat atâta de mult încât să fiu prezența în Piața Unirii. Nu știu nici dacă voi merge mâine seară când vor concerta Kamelia, Corina și Inna. În schimb, aș prefera ca mâine să merg la "Festivalul papanașilor" din satul Covaci.

  Gata cu povestitul, vă arăt a doua parte a colecției de lacuri de unghii. Prima parte o puteți citi aici.  
Let's begin!

Catrice -  cea roșie e preferata me. A voastră nu? Astor Fashion Studio

Rimmel London 60 seconds în stânga două straturi, în dreapta un singur strat
Oriflame -  în sticluța e un bleumarin închis, pe unghie are culoarea neagră doar din primul strat aplicat. art de Lautrec 

Flormar Matifying top coat -  care se șterge după două zile de la aplicareS-he


OPI -  care nu rezistă nici o zi pe unghii.
ORLY - una din preferatele mele.
China Glaze -  primită în singurul Beauty Box pe care l-am comandat.
Baci!Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014