Aventura de sambata seara - Belgrad

     Nu bine ne-am întors de pe drumuri elene că am plecat într-o noua aventură. De fapt am vrut să mergem 2-3 km până la Bega Center ca să întreb de essence cosmetics în B&B. Probabil dezamăgirea s-a văzut pe moaca mea și ca să mă scoată din starea proastă în care eram, făt frumos a venit cu ideea să mergem la Vrsac (Serbia). Am făcut plinul la mașină, am luat rovigneta și eram deja pe drum când ne-am dat seamă că nu avem GPS-ul la noi. Nici nu ne-am mai întors acasă să-l luăm, plecați am fost. Până să ieșim din Timișoara, dădeam cu banul dacă să ne oprim la Vrsac sau să ne continuăm drumul spre Belgrad. La ieșirea din oraș, soarta a decis. Cum avea să las acolo 2 excursioniști străini care trebuiau să ajungă la Belgrad? :)) I-am luat la ocazie și ne-am îndreptat spre vamă. Drumul a fost frumos, dar deja mă speriam când mă uitam la ceas și vedeam că e aproape ora 8 seară. M-am liniștit când am aflat că la ei e ora 7, de fapt.  Și am ajuns cu bine, am parcat mașina, ne-am luat la revedere de la însoțitorii noștri de drum și am luat-o la pas pe trotuar cu ochii tintiti în vitrine. Am avut norocul să mă bucur de câteva magazine deschise, normal că nu am plecat cu mână goală. Dintr-un bazar mi-am luat o poșeta plic și un sacou dintr-un alt magazin. Chiar dacă nu sunt fana produselor Flormar, am intrat și în magazinul lor și am luat câteva produse. Le-am folosit azi și chiar îmi plac. În DM am intrat la ghici, poate găsesc sau poate nu găsesc produse essence. Tocmai când îmi răsfățam privirea stând în față standului, vânzătoarea ne-a anunțat că se închide magazinul. Nu am băgat-o în seamă pentru că nici nu am înțeles ce a zis, dar am mai stat 3 minute și m-am îndreptat spre casă. 

 La întoarcere a fost mai complicat pentru că am incurcat drumurile și era să intrăm în țara prin zona Orșova. Nu știu ce ne-am fi făcut noaptea prin munți. :)) Nu ne-a părut rău de ocol, deoarece am văzut puțin din Bela Crkva și vom vrea să ne întoarcem acolo, numai să bem o cafea pe malul Dunării.
 
  În plăsuța Flormar am câteva cadouri pentru una din cititoare. Vreți să le vedeți când dau startul giveaway-ului sau vreți să rămână surpriză? Va spun doar că sunt produse Flormar, essence și o bijuterie.
 
 
 
 
 
 După așa ieșire mi-au trecut și febra și răceala. :)) Următoarea ieșire e la Brașov, week-end-ul viitor, dar, până atunci, cine știe pe ce drumuri ne mai aventurăm ... doar cu GPS. 

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014