Jucarii noi de la Budapesta


     În curând, blogul o să aibă doar și numai postări despre cumpărături, dar era imposibil să nu vă arăt produsele pe care mi le-am luat din Budapesta. Pozele din mica vacanță le puteți vedea aici, dar să revenim la cosmetice. Ce face o blogeriță când ajunge prima dată la Budapesta? Înainte să vadă toate frumusețile orașului, intră în magazin pentru cumpărături. Înainte de a pleca, caută un alt magazin din care să-și poată luă cosmetice. Și, în loc să viziteze Piața Eroilor, caută magazinul MAC.
 
     De data asta mi-am luat produse pe care nu le găsesc în Timișoara sau în țară: Essence, Catrice, MAC, NYC, H&M. Sper să mă liniștesc pentru o perioadă, deocamdată mai vreau să îmi comand paleta Naked.
 
     Nu se putea să nu-mi cumpăr două din produsele mele preferate de la Essence: gel liner-ul Midnight în Paris și kitul pentru sprâncene. Sunt curioasă cum e paleta de corectoare de la Catrice și kitul lor pentru sprâncene.

     Nu erau pe wishlist, auzisem despre ele, dar nu mă tentau. Mi-am luat 3 nuanțe până la urmă, e vorba de Colour 24hr Tattoo by EyeStudio nuanțele Ethernal gold, On the on bronze și Timeless black. Din greșeală mi-am băgat degetul într-unul din borcanele, așa că am început și machiajul de azi. :)) 


     Pentru că duc dorul pudrei translucente Laura Mercier, caut alta care să o înlocuiască. Îmi place pudra de la Flormar pe care mi-am luat-o de la Belgrad, dar vreau ... multe mai vreau. Mi-am luat două ca să fiu sigură că am până la pensie. Una e de la Catrice, Prime and fine și una e de la NYC, Smooth skin loose face powder.

     De la MAC mi-am luat Strobe liquid lotion, un pigment Pink opal și un Cremesheen lipstick nuanța Peach blossom. 


     Nu știu cum s-a întâmplat să ajung acasă numai cu 3 rujuri. Unul e de la H&M, nuanța Kiss me red și două rujuri Catrice, Play the plum (Ultimate Shine) și The nuder, the Better (Ultimate Colour). Plus două lipstain-uri Catrice: Red & the city și Meet Mrs Rosevelt. Pensule, nu se putea fară ele... Și oje, multe oje. Cred că am peste 100 de sticlute, cât să-mi ajungă pentru 7 generații.  


     Despre Budapesta ce să vă spun? E un oraș frumos, dar totul e foarte scump. Șocul maxim a fost când a trebuit să plătesc aproape 80 de lei pentru două sandwich-uri de la Subway. Am văzut, mi-a plăcut, dar nu e un oraș în care m-aș întoarce. Nu știu care e următoarea destinație de bifat, deocamdată așteptăm zăpada și începem mini vacanțele din primăvară. 

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014