DIY: Depotting Essence

     Azi am primit doua din comenzile date pe ebay acum ceva timp. Ambele plicuri le-am primit in cutia postala, nu a mai trebuit sa merg dupa ele la posta vamala. In unul dn plicuri am avut o husa pentru telefon. A doua husa comandata a ajuns cam in 10 zile, dar prima pe care o comandasem a ajuns in 4 zile. Pacat ca prima era pentru Samsung S3 si nu pentru Samsung S2 cum imi trebuia mie, dar a fost greseala mea atunci cand am dat comanda. Husa este din piele, are si o folie de protectie (desi mai am 9 folii comandate acum cateva luni) si un pen. A costat doar 24 de lei, imi mai doresc una de culoare bleumarin si una rosie.

     Al doilea plic a fost ceva mai mare, in el era o paleta pentru 10 farduri. Cand am comandat-o aveam zece din fardurile mono de la Essence, intre timp mi-am mai cumparat unul. In viitor o sa-mi mai comand inca o paleta in care sa pun si restul fardurilor mono pe care le am si vreau sa incerc sa presez fardurile minerale de la TANF si pigmentii de la NYX.


     Avand deja fardurile si paleta m-am apucat azi de scos fardurile Essence din carcasa lor. Am inceput cu metoda clasica: incalzirea in placa de intins parul, dar nu eram sigura ca termin pana sa trebuiasca sa plec la lucru. am intrebat-o pe Camelia cum a facut ea si mi-a zis ca a spart carcasele de plastic cu clestele de margelit, apoi a scos fardurile cu cutitul.

Pana sa se incalzeasxa placa, m-am hotarat cum sa-mi aranjez fardurile in noua carcasa si le-am notat pe o hartie ca sa pot lista un tabel pe care sa-l lipesc pe capacul paletei. Nu de alta, dar sa stiu ce farduri am pus acolo.

     In Block Buster mi-am bagat unghia inainte sa pun mana pe cleste, dar abia se observa ca l-am faultat.
     Wild at heart s-a spart cand am bagat cutitul sub el. Fardurile care s-au crapat aveau mai mult lipici si trebuia sa le fortez ca sa le pot scoate. L-am pus la locul lui si l-am presat. Sper sa nu se spulbere in paleta.


     In final am scapat de carcasele de plastic si am ramas cu o paleta cu 10 farduri. Paleta e mult mai usor de depozitat.


     Am incercat sa fac si swatces la farduri, dar la ultima poza m-au lasat bateriile de la aparat.

BlockBuster, Love me, Party all night, Mauve it, mauve it


Irresistible, Mystic (holografic), Go glam


O sa revin cu o poza cu In the Clouds, Wild at heart si Happy hour, dar acum trebuie sa plec la lucru.

Va doresc o seara frumoasa! Cum ati inceput saptamana?
Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014