Epilarea cu ceara

     Cred ca fiecare dintre noi vrea sa scape de parul nedorit de pe picioare sau de pe brate. Parca rochita noua nu mai are acelasi farmec cand am imbracat-o, iar pe picioare se vad firele de par. Si cum arata swatchurile facute pe o mana neepilata?
     Indepartarea firului de par se poate face cu lama, dar rezultatul nu este de lunga durata. Si cui nu i s-a intamplat sa se taie cu lama exact cu cateva minute inainte de a iesi pe usa? Cu epilatorul e putin mai dureros, dar firele de par se vad abia dupa o saptamana daca nu vor sa creasca sub piele riscand sa se infecteze chiar. Ar mai fi epilatul cu zahar, dar eu, personal, nu stiu sa prepar potiunea magica. Asa ca am ales epilatul cu ceara pe maini si pe picioare, de alte zone las cosmeticiana sa se ocupe.     Rezervele de ceara mi s-au parut mai usor de folosit decat  ceara traditionala care trebuie incalzita pe aragaz. Pe site-ul EpilatPro puteti gasi rezerve de ceara cu Miere de albine, cu Azulena sau cu Titan Rosa la pretul de 5 lei bucata.
     Pentru a putea incalzi ceara din rezerve aveti nevoie de un aparat de incalzit si de benzi de hartie.     Procedeul il voi explica intr-o postare viitoare, as fi vrut sa ma epilez pana acum, dar nu am putut din cauza vanatailor ramase de la perfuzii.Eu am unul din kiturile de epilat de pe site-ul EpilatPro, mai exact Kitul pentru epilare Home care contine un incalzitor, 4 rezerve de ceara si un set de 100 de benzi de epilat.

Mi-ar mai trebui un ulei calmant dupa epilare pentru a putea preveni iritatiile si pentru a putea indeparta ceara ramasa pe piele, deocamdata folosesc o crema de la Elmiplant.

Comanda minima pe site-ul EpilatPro este de 99 de lei, iar coletul este trimis prin curier pentru suma de 15 lei. Plata se poate face ramburs sau prin transfer bancar. Daca aveti o comanda mai mare de 350 lei, trasportul prin curier este gratuit. Daca nu sunteti multumite de prodduse, acestea se pot reeturna in maim 10 zile, iar banii sunt returnati.


Voi ce metoda folositi pentru epilat? Care ceara vi se pare mai buna dintre Titan Rosa, Miere si Azulena?


Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014