Essence shopping

     Asteptam cu entuziasm aparitia standului Essence in Timisoara si m-am bucurat sa aflu ca pot cumpara produsele din Douglas. Standul e pus abia de vineri, eu am fost joi seara si nu era acolo. Ar fi fost imposibil sa nu-l vad, deoarece e pozitionat chiar la intrare.

     Standul e destul de bine aprovizionat, testere sunt doar la unele produse. Aveau colectia noua de oje, multe nuante frumoase la pretul de 8 lei. Nu stiu cat costau ojele cu 2 capete, "Colour 3",dar aveau 5 sau 6 nuante, pe una din ele chiar nu am mai vazut-o pana acum. Fardurile aveau testere, unele erau pigmentate, altele nu. Pretul lor era de 8 lei. Am vazut si quad-urile "Quattro", paleta "Smoky Eyes", bronzerele, fondurile de ten, pudrele. Pudra costa aproximativ 14 lei, fondul de ten "Stay all day" era 19 lei, iar un alt fond de ten al carui nume nu mi-l amintesc costa 16 lei. Dintre gel linere aveau doar nuanta de gri, daca imi amintesc bine, costa 14 lei. Multe nuante aveau la fardurile crema "Stay all day", la pretul de 14 lei. Nu am vazut pensule, shimmer brick-urile de la "Sun club:, fardul de sprancene, noile oje care isi schimba culoarea, top coat-urile cu sclipici sau ojele magnetice. Dar  aveau colectia "Ready to boarding" a carei paleta costa 17 lei, iar lacurile de unghii 7 lei.     Mi-ar fi placut sa gasesc colectia "Cherry blossom girl", mai ales pentru genele false din hartie si pentru quad. Si astept colectia inspirata de "The Twilight Saga", nu pentru ca as fi fana infocata, ci pentru ca mi-au placut produsele pe care le-am vazut pe site.

     Nu am facut poze la stand, nici nu am intrebat daca am voie pentru ca m-am gandit ca voi fi refuzata din start, dar vreau sa va arat poze cu produsele pe care mi le-am luat eu.

     Stiu ca rujurile lor nu sunt cine stie ce de pigmentate si rezistente, dar nuanta Sparkling Miracle mi-a placut mult si nu o puteam lasa acolo. Pentru ca mi-au placut fardurile crema 24 hr Tattoo de la Maybelline, am vrut sa incerc si altele. De la Essence mi-am luat "The magic must go on" si "Jim - me blue:. Am deja 10 din nuantele lor de fard, dar imi lipsea "Happy hour". Testerul parea destul de pigmentat, o sa vad cum e si fardul in sine. Creionul negru "I love rock: e la fel de cremos ca "SuperShock" de la Avon, dar e la jumatate de pret, adica 6 lei.
     Lacul roz, "Sending you kisses", face parte din colectia "Ready to boarding" si a costat 7 lei. Lacul mov cred ca e din colectia "New in town" care a aparut in august. Se numeste "Oh my glitter" si a costat 8 lei.


     Pozele arata cam ciudat, iar am sucit setarile aparatului, dar voi reveni cu poze pentru fiecare produs in parte.

Voua ce produse va plac de la Essence? Pe pagina de Facebook Essence Romania puteti vedea adresele unde se gasesc standurile lor.

Baci!

PS: Nu uitati sa va inscrieti la cele 2 giveaway-uri de pe blog aici si aici.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014