Giveaway Outlet Cosmetice

     Printre atâtea farduri Sleek și MUA cine își mai amintește frumoasele palete de farduri de 88 sau 12o de nuanțe? Una din preferatele mele e paleta 88 warm cu care pot face atât machiaje de zi, cât și machiaje de seară sau de ocazie. O altă paletă care mi-ar fi plăcut să o am e paleta Metal Mania, o paletă cu 88 de nuanțe metalice sau cea cu rujuri și gloss-uri.
 

     Am pentru voi două premii frumoase oferite de site-ul Outlet Cosmetice: o paletă cu 88 de culori neutre și o paletă cu 32 de nuanțe de gloss.
 Ce trebuie să faceți pentru a putea câștiga unul din cele două premii? 
 
 1. Să urmăriți blogul Choco's Pretty Things prin GFC
 2. Să dați like paginii de Facebook Outlet Cosmetice
 3. Să dați like unui produs preferat de pe site-ul Outlet Cosmetice
 4. Să dați share acestei postări pe Facebook
 5. Să îmi spuneți ce produs vă place de pe site-ul Outlet Cosmetice (poate fi chiar produsul caruia i-ați dat like)

     Nu uitați să lăsați un comentariu la această postare în care să specificați numele cu care urmăriți blogul prin GFC, numele cu care ați dat like paginii Outlet cosmetice, link-ul postării de pe Facebook și link-ul produsului care v-a plăcut de pe site-ul Outlet Cosmetice. 
 
     Vă puteți înscrie până pe data de 27 octombrie, urmând să anunț cele două câștigatoare în data de 28 octombrie. Premiile vor expediate de către sponsorul Outlet Cosmetice. 


Cum dați like unui produs de pe site-ul Outlet Cosmetice

 


Sper să vă placă premiile și să vă inscrieți in număr cât mai mare.
Baci!


Later Edit:


     Va multumesc pentru comentariile voastre si pentru inscrierea la giveaway. Lista concurentelor am incarcat-o pe google doc.
     Au fost 88 de comentarii, dar doar 86 de inscrieri valide, deoarece doua dintre comentarii nu aveau link-urile pe care le-am cerut. Am gasit si cateva link-uri de Facebook incorect, dar am trecut cu vederea. 

Castigatoarea paletei cu 88 de culori neutre este ... Alecsa89XIar castigatoarea paletei de rujuri este .... Cristina CanaveaFelicitari! Va rog sa imi trimiteti adresele voastre in maxim 48 de ore pentru a le putea trimite mai departe sponsorului.
Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014