NOTD mazgalicios

 
     Nu mai am răbdare să-mi pictez unghiile așa cum le pictam în tinerețe. Acum le dau cu câte un lac colorat și cu un lac sclipicios peste și gata. Azi am încercat să îmi fac un model mai aparte pe unghii. Am văzut pe la fete un french colorat cu ojă sclipicioasă peste și aș fi vrut să-l reproduc. Ca să nu trebuiască să fac french, am încercat să folosesc burețelul îmbibat cu o nuanța de albastru închis, peste care să aplic sclipici.Pe unghiile de la mână stânga am aplicat Luxe and Lush de la china Glaze. Am văzut ce mâzgăleală îmi iese, așa că pe mâna dreaptă am aplicat Shine of the times de la Essie. 
     Nu mi-a plăcut nicicum, am șters din nou unghiile și am încercat să fac manichiura french folosind aceleași nuanțe. 

 Am șters french-ul strâmb și le-am pictat cum am știut eu cel mai bine. Pe arătător, mijlociu și micuț am aplicat oja Missly, iar pe degetul mare și pe inelar am aplicat albastrul de la Miss Sporty, apoi un strat de Shine of the times de la Essie și un strat de Seche Vite.

     Îmi place și nu-mi place. Abia aștept să-mi șterg unghiile și să le măzgălesc altcumva. În schimb, Shine of the times e adorabilă. Trebuie să v-o arăt alături de cele două dupes pe care le am la ea.

 Baci și PS: V-ați înscris la giveaway-ul unde puteți câștiga un kit de epilat pentru acasă? Dar la giveaway-ul unde puteți câștiga o paletă 88 warm sau o paletă cu 32 de nuanțe de ruj oferite de Outlet Cosmetice?

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014