Nude'Tude - The Balm

     Fără nici o introducere, vă prezint Nude'Tude de la The Balm, o paletă cu 12 nuanțe ale căror nume încep toate cu S. Designul paletei e drăguț, ambalajul este din carton, pe capac avem o oglindă mare, iar cele 12 nuanțe sunt frumoase și pigmentate. Mi-ar fi plăcut ca swatch-urile să fie făcute pe mână, dar nu am putut din cauza vânătăilor îngălbenite. Că să nu fie cu supărare că mi-am băgat degetele în poze, am făcut două rânduri de swatch-uri amețite, în lumina artificială și în lumina naturală.
     Pe lângă cele 12 farduri primim și o pensula cu două capete, pe care, personal, nu am folosit-o.

Cele 12 nuante sunt: Sassy, Stubborn, Selfish, Sophisticated, Sexy, Serious, Snobby, Stand-Offish, Sultry, Seductive, Silly și Sleek.


Swatches: Sophisticated, Selfish, Stubborn, Sassy
 


 Stand-Offish, Snobby, Serious, Sexy


 Sleek, Silly, Seductive, Sultry

     Prețul paletei e aproximativ 110 lei și poate fi cumpărată din magazinele Marionnaud. Merită banii? Eu zic că da, dacă nu avem deja un milion de palete de farduri nude. Cu cele 12 nuanțe putem face machiaje atât de zi, cât și de seară, de noapte, de ocazie sau de club și ce mai vreți voi. 


 Având paleta asta în sertar, pot renunța mai ușor la paletele Sleek.

Baci!


PS:  Nu uitați să vă înscrieți la giveaway.  Iar luni dăm startul unui alt giveaway, unul din premii fiind o paletă care mie îmi place și pe care v-am arătat-o pe blog acum mult mult timp.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014