Produse la care nu as renunta


     De fapt nu pot renunța la nici un produs pe care îl am, deși mă chinui să arunc câteva din ele pentru că nu le mai folosesc de mult timp și nici nu le voi mai folosi. Dar am câteva produse pe care le cumpăr când se termină sau câteva produse după care mi-ar părea rău dacă s-ar termina.
 
     Dintre produsele de îngrijire, nu aș renunța la loțiunea micelara. Mereu urmăresc ofertele Sensiblu că să pot cumpără două la preț de una și mereu am grijă să nu rămân fără ea. Sticla de 400 de ml am primit-o cadou de ziua mea, a fost un cadou la cerere. 
     Dintre primere nu aș putea renunța la TFSI. Primul tub pe care l-am cumpărat îl folosesc de mai bine de un an de zile. Am cumpărat și al doilea tub pe care l-am găsit împreună cu paleta Insurance Policy la prețul de 97 lei. De curând am găsit primerul Essence, m-a cucerit și sunt sigură că îl voi folosi mult timp de acum încolo. 


    Pentru ten mi-am dorit Strobe Liquid Lotion de la MAC. Până să-l am, am încercat câteva primere care nu m-au cucerit. Cum să pot renunță la Strobe dacă e singurul primer care a făcut ca fondul de ten să stea pe față aproape toată ziua? 


     Pentru fixarea machiajului folosesc pudra liberă. Am fost convinsă de pudra translucenta de la Laura Mercier. Pudra Flormar am luat-o de la Belgrad, îmi place și o folosesc zi de zi. Celelalte două sunt pentru siguranța mea, sper să nu rămân fără pudră într-o zi. 
     Tot din categoria produselor pentru ten, mai exact dintre fardurile de obraz și a iluminatoarelor, cel mai mult țin la shimmer brick-ul Sun Club Essence și Mary Lou Manizer de la The Balm. 


 
     În stânga iluminatorului The Balm e fardul în culoarea mea preferată, un bej auriu de la Visions.
     Nu îmi mai fac probleme întrebându-mă ce fond de ten să-mi cumpăr. Joviale de la Ivatherm pe care l-am primit pentru testat în cadrul campaniei din vara trecută, m-a convins. Luna asta o să cumpăr a două sticluța. Dacă sticluța de Colorstay am terminat-o în peste un an de zile, sticluța de Joviale a fost gata în 3 luni din cauza faptului că l-am folosit zi de zi.
     Alături de Joviale e parfumul Lady Million de la Paco Rabanne. Peste aproximativ o luna voi primi o noua sticluța aurie. Nici nu am găsit alt parfum care să-mi placă atât de mult cum îmi place acesta.


     Nici nu mai știu de cât timp folosesc kitul de sprâncene Essence și gel linerul Essence nuanța Midnight în Paris. Sunt deja la al doilea kit pe care îl termin cât de curând și l-am cumpărat deja pe al treilea. Și nici nu mai știu numărul gel linerelor care au trecut prin mână mea, bineînțeles că am unul pe care îl folosesc și unul de rezervă. 


    Dintre toate paletele nu aș renunța la Undressed de la MUA și la Flare de la Sigma, chiar dacă o folosesc destul de rar.      Nu mai trebuie să am 10 tuburi de rimel în sertar, m-am hotărât că Rimmel ScandalEyes e potrivit genelor mele. Deja am început al doilea tub. Millions di Cills de la L'Oreal l-am primit cadou anul trecut. L-am folosit destul de mult, dar încă nu e uscat. Nici nu-l arunc... 


     Să nu uit de produsele pentru colorarea buzelor. Din păcate lip stain-ul Fashionista de la ELF e pe terminate. Încă mă mai gandesc dacă să îmi iau altul sau nu, dar mai bun decât el nu am găsit. Pout Paintul Sleek îl folosesc în loc de bază sub alt ruj, norocul meu e că trebuie doar o picătură.
     Despre rujul roșu nu mai zic nimic. 

      Cam astea ar fi produsele pe care nu le-aș vinde sau pe care nu le-aș da unei prietene fără să mi se rupă inima în cinci. 

La ce produse cosmetice nu ați putea renunța? 

Baci!
Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014