BB Cream MUA

     Primele BB cream-uri pe care le-am avut au fost cele chinezesti comandate de pe Ebay. Ultimul BB cream cumparat a fost cel de la MUA, l-am folosit de 2-3 ori, dar nu am reusit sa-mi fac nici o parere despre el. Intre timp a ajuns la Neta, iar ea mi-a trimis pe mail parerea despre el.
"Buna ziulica dragi prietene,eu sunt Neta Puian.

     Prin bunavointa Ramonei am primit spre testare un BB cream de la MUA. Este nuanta medium.
     Producatorul spune ca este un primer,ca netezeste si ca este un concealer. Rezultatul este o piele mai luminoasa si mai neteda. Auzisem deja despre acest produs si nu cuvinte tocmai de lauda,deci am pornit la experimentat fara prea mari asteptari....Si totusi:

Aici va prezint nuanta pe piele


     Eu am incercat acest produs si cu crema inainte si fara crema inainte. Consitenta sa este ca o crema mai tare care nu se intinde imediat si usor. Nuanta sa este medium si ma asteptam sa fie ceva mai inchisa ,eu avand tenul nu foarte alb dar nici bronzat....adica destul de deschis, dar surpriza: mi se potriveste foarte bine. Spuneam ca am incercat produsul si cu crema inainte. Asta il face sa se intinda mai usor. Plus ca eu avand deja 45 de ani am nevoie de mai multa hidratare. Insa ca rezultat este foarte bun. Intr-adevar netezeste pielea si o lasa fina pregatita pentru machiaj....imi place ca intr-adevar face ca pielea sa para mai proaspata si mai luminoasa. Are un parfum discret si placut care dispare aproape imediat. Cat despre puterea sa de acoperire ...nu e mare.....dupa cum se vede aici.     Ma asteptam sa acopere mai bine putin deoarece eu am  niste cicatrici mici de la cosuri nelasate in pace si care par niste pete mai deschise la culoare plus niste cosuri care fix acum s-au trezit sa apara (asta asa ca sa pot sa experimentez mai bine ...ahahahhaaaa)...     Mai trebuie sa va spun cum se comporta la transfer....daca l-am setat bine cu pudra,.....rezista ca si ferestrele Q-fort :)))...pe bune....telefonul meu nu se prea plange ca ramine cu urme.

     Una peste alta eu chiar sunt multumita de acest produs si daca o sa am ocazia o sa-l cumpar.
Acum nu pot decat sa multumesc Ramonei pentru amabilitatea de a se fi gandit la mine pentru a testa  acest produs, iar voua va multumesc pentru faptul ca ati avut rabdare sa cititi parerea unei fete nu prea experimentata si mai ales sper sa va fi fost de folos macar putin.

Pupicei colorati:*"     Eu ii multumesc Netei ca a fost draguta si mi-a trimis review-ul Bb cream-ului MUA.

Voi il aveti? Cum vi se pare?

Baci

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014