Choco's choco

     Pentru ca in postarea de aseara v-am facut pofta de ciocolata, m-am gandit sa trec in seara asta pe la Let's Chocolate si sa cumpar un pachetel surpriza pentru una din voi. Nici nu mai stiu ce arome am ales, dar va asigur ca sunt delicioase si promit ca revin cu un update la postare si va spun numele fiecareia. Una din ciocolatele e cu zmeura, una cu portocale, dar pe celelalte doua nu reusesc sa mi le amintesc.


     Daca va doriti sa le gustati trebuie sa imi lasati un comentariu la postare in care sa imi povestiti ce ati face o zi intreaga intr-o ciocolaterie. Sa nu-mi spuneti ca doar ati sta si ati manca ciocolata. Persoana care va lasa cel mai interesant comentariu, se va bucura de pachetelul din imagine.

Maine seara va spun cine se va indulci, urmand ca miercuri sa expediez coletul. Orice share la postare sau like fan page-ului Let's Chocolate va fi apreciat.

Baci!

In seara asta am gustat o ciocolatica cu extras de muscata si a fost deosebit de gustoasa. Miercuri seara, la evenimentul Chocolate Tango, am de gand sa le gust pe toate.

LE: Aici am anuntat castigatoarea.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014