iHerb shopping


     Dupa ultima patanie cu iHerb-ul, mi-a fost cam frica sa dau o noua comanda. Nu m-am abtinut sa nu profit de oferta cu transport gratuit la un colet cu o valoare de peste 40$, mai ales ca vroiam cateva suplimente. Cand am primit un aviz de la posta, am fugit intr-un suflet, sperand sa gasesc coletul iHerb, dar era rochita oasap comandata acum 5 luni. Dezamagire maxima si alt stres pana am primit avizul de drept. Cred ca doua saptamani a durat pana sa primesc comanda, a ajuns la posta de cartier si nu a trebuit sa platesc alte taxe. Abia asteptam sa primesc capsulele cu Biotina si sa incerc samponul Avalon Organics.

Sa va arat ce mi-am luat dupa ce am studiat si postarile Andreei si ale Georgianei.

     Capsule cu Biotina de la Now Foods si sampon cu Biotina de la Avalon Organics - am citit ca abia dupa 3 luni de zile se pot observa rezultatele. Pana una alta .. sper sa nu raman cheala. Cele o suta de capsule au costat 4,45$, iar samponul a costat 7,29$. Samponul isi merita banii, ramane sa vad ce efect au pastilele.     Pe flaconul cu Magneziu+B6 am platit 13,58$, dar sunt 250 de capsule.


     Despre Psyllium am aflat de la Georgiana si l-am vrut si eu. Am platit 5,27$ pentru 120 de capsule.


     Lotiunea cu Aloe Vera m-a ajutat inainte de menstruatie, cele cateva cosuri aparute au disparut mult mai repede decat de obicei. Pentru 118 ml am platit 6,76$. Nu ma asteptam sa fie chiar asa lichida, dar folosesc doar cateva picaturi.


     La o viitoare comanda voi cumparat si deodorantul Crystal Essence, desi nu cred ca renunt prea curand la deodorantul de la Alvera.


     Cadou de la ei am primit un marker minuscul si un plic de ceai, iar de la freebies mi-am ales capsule masticabile cu gust de portocale care au un gust oribil si sigur nu le voi cumpara cu alta ocazie.
     Organizatorul de medicamente este destul de mare, dar imi incap cele 7 capsule/tablete pe care le iau zilnic: Biotina, Psyllium, Magneziu + B6, Spirulina, Omega 3, vitamina E si 1/2 tableta de Ciprofloxacin pe care trebuie sa le iau 6 saptamani. In ultimele 2 zile nu am mai luat nici o pastila din cauza tensiunii crescute. Inca nu stiu daca e din cauza Ciprofloxacinului recomandat de doctor sau din cauza interactiunii medicamentelor, dar, in ultimele 2 saptamani, nu m-am simtit chiar bine. Astept pana joi sa vad ce spune doctorul, daca sa mai iau sau sa renunt la antibiotic. 
Ce-mi mai doresc de pe iHerb? Multe .. dar la urmatoarea comanda imi voi lua Spirulina si Vitamina E. Vitamina E am mai luat si in primavara si am observat ca tenul nu se mai exfoliaza si ca au disparut zonele uscate.

Daca vreti sa faceti comanda, puteti folosi codul HOC669 pentru o reducere de 5$ sau de 10$ in functie de valoarea comenzii.

Voi ce v-ati mai luat de pe iHerb? Sa stiu ce sa imi adaug in wishlist.

Baci!Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014