Kiss me red

  

     E rujul rosu cel mai rosu pe care mi se pare ca-l am. L-am luat din H&M cand am fost la Budapesta. L-am folosit doar o data, de atunci m-a lovit pasiunea pentru rujurile nude si cel mai des am folosit Eva de la MeMeMe. Culoarea e frumoasa si intensa, rujul e cremos si rezista atat cat rezista un ruj pe buze. Nu-mi amintesc cat a costat, dar nu a fost un ruj scump.


     In magazinele H&M din Romania nu cred ca se gasesc cosmetice. Eu mai am de la ei o paleta de farduri si doua oje.

In alta ordine de idei ...

     Din nou am schimbat tema blogului. Am vrut sa o latesc pe cea veche si nu am reusit, am vrut sa-i mai adaug o coloana si nu am reusit. Azi cautam sa modific numarul postarilor care sa apara pe pagina principala si nu am reusit.  La tema noua as schimba scrisul albastru cu unul maro, sa vad daca reusesc.

     Si .. in loc de giveaway, m-am gandit sa organizez un concurs de make-up, dar nu stiu ce tema sa aleg. Adica nu am nici o idee de tema, dar sper sa ma luminati voi. Premiul e destul de frumusel, zic eu: o oglinda cu picior, o paleta de farduri Imaculate Collection, un gel liner Essence si o pensula potrivita pentru aplicarea lui, un rimel ScandalEyes, un Love Hearts de la MUA, o oja fulgicioasa de la Sephora si o bratara simpatica foc.
Nu as vrea sa fie o tema legata de sarbatorile de iarna, concursul se va incheia in 12 dec cand blogul va implini 2 ani.


Dimineata veti citi un review facut de Neta, eu o sa fiu la lucru.
Baci!
Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014