Pensule necesare unui machiaj

    
     In doi ani si jumatate am adunat aproximativ o suta de pensule. Am pensule de la Sigma, Mon Reve, Eco Tools, TANF, Real Tehniques, Essence si no name. Nu m-as putea desparti de nici una din ele si chiar mi-a parut rau cand mi s-a stricat pensula duo fibre de la Sigma. Intrebarea e: de cate pensule avem nevoie pentru a executa un machiaj? Pentru a putea face o demonstratie am folosit pensulele Mon Reve din gama Premium. Depinde de voi daca vreti sa considerati aceasta postare drept reclama sau daca vreti sa stiti de cate pensule aveti nevoie pentru a face un machiaj.

     V-am mai povestit pe blog despre pensulele Mon Reve. Prima postare despre pensulele din gama Standard, a fost scrisa acum vreo 2 ani. Un reprezentant Mon Reve a vazut acel review si m-a contactat pentru a oferi o reducere de 15% cititoarelor blogului Choco's Pretty Things. Tot atunci am primit si eu cateva pensule din gama Premium, pensule pe care vi le-am aratat acum 6 luni in urma. Atunci cand le-am ales, m-am gandit care sunt pensulele necesare unui machiaj complet. Daca fondul de ten se poate aplica cu degetele, pentru pudra avem neaparat nevoie de o pensula stufoasa.     Despre cele sase pensule v-am mai povestit aici, dar pozele din postarea de azi sunt facute cu maxim 2 saptamani in urma. Pensulele de ochi le-am folosit zi de zi, nu si-au schimbat forma si nici nu le-au cazut perii. Le-am si fotografiat alaturi de pensulele ELF, pe care cred ca majoritatea le au, pentru a putea face o comparatie.

Pensula de pudra, pensula pentru blush si pensula pentru contur.

Pensula pentru aplicarea fardului, pensula creion si pensula pentru aplicarea eyeliner-ului.


      
     Am aplicat fondul de ten cu degetele, apoi am folosit pensula mare si stufoasa pentru a aplica pudra pe fata.
     Cu pensula taiata oblic, am aplicat un bronzer mat sub pometi. Cu aceeasi pensula putem aplica si fardul de obraz.


     Eu am ales sa aplic blush-ul MeMeME cu pensula pentru fard de obraz.


     Pentru aplicarea iluminatorului The Balm, am avut de ales intre trei pensule: pensula pentru contur, pensula pentru fard de obraz sau chiar pensula pentru aplicarea fardului de ochi. Am ales pensula pentru aplicarea fardului de ochi, datorita marimii ei.
     In loc de eyeshadow sau cine stie ce minunatie de paleta, am folosit iluminatorul The Balm. Voi avea nevoie de fotografie pentru o alta postare pe care v-o pregatesc. L-am aplicat pe pleoape cu pensula pentru fard de ochi.  Primerul l-am intins frumusel cu degetul.

     In pliu am aplicat si am blenduit nuanta preferata din paleta Nude'Tude de la The Balm, folosindu-ma de pensula creion.


     Cu aceeasi pensula am aplicat o nuanta mai inchisa in coltul interior al ochiului, iar sub arcada am aplicat nuanta de alb din paleta Flormar.


     Machiajul e aproape gata si am folosit doar cinci pensule.     Pentru aplicarea eyeliner-ului Essence am preferat sa scurtez pensula de tus. M-am obisnuit cu pensulele subtiri pentru nail art.

      Rimel si ruj..

     Si machiajul e gata de a fi fotografiat pentru postare. 


     Daca pentru un machiaj de zi avem nevoie de 6 pensule, atunci de ce ne dorim 20-30-100 de pensule?

Voi cate pensule aveti? Care sunt preferatele voastre? Ce pensule v-ati dori sa aveti?
Eu imi mai doresc niste pensule Bubbi.

Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014