Pentru restul zilei

     Nici nu stiu cat de repede a trecut dimineata, dar pentru dupa-masa am de gand sa ma relaxez. Maine incep din nou lucrul, s-a terminat si concediul. Mi-am pregatit o ciocolata calda si, pana sa ma hotarasc ce carte voi incepe sa citesc, m-am gandit sa rasfoiesc site-urile ca sa stiu ce produse imi mai doresc. Inca mai vreau paleta Naked, ma gandeam ca poate mi-o aduce Mosul, dar am fost cuminte si deja mi-am primit cadoul. Pana la anul nu mai dau nici o comanda si promit ca incerc sa nu mai cumpar nici un produs cosmetic. Nici haine si nici papuci nu mai am nevoie. Ieri am profitat de un voucher de 30% reducere in magazinele Leonardo si mi-am mai luat inca o pereche de ghetute.    Cartile le-am comandat de pe Elefant.ro, am profitat de reducerea postata de Camelia si am platit doar 61 lei pe toate cele cinci carti. Daca sunteti interesate de vreo una din ele, imi puteti spune intr-un comentariu.


       Pe langa carti, am avut si o comanda Yves Rocher. Cadourile oferite de ei sunt prea tentante, in plus, pregatesc sacul lui Mos Craciun.

     Azi pregatesc cateva poze pentru viitoare postari, sper sa salvez si o postare sau doua pentru maine, ma gandesc ca diseara sa dau startul unui giveaway, am de pregatit cadoul pentru Secret Santa organizat intre bloggerite si sa ma pregatesc pentru ziua de lucru de maine. Asta da relaxare pentru ziua de azi.

     Nu vreti si voi o ciocolata calda? E Milka de la Tassimo.


Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014