Ramble

     Long time not see, dar, chiar daca as fi avut laptopul la mine, nu as fi avut timp sa intru pe net. As fi vrut sa particip joi la colaborarea dintre blogerite, dar nu am avut timp sa-mi fac tema si a trebuit sa ma sterg din lista. Sper ca mai tarziu sa pot citi ultimele postari si sa vad machiajele fetelor.
 
     Peste aproximativ 3 saptamani, vor fi 2 ani de cand am scris prima postare pe blog, nici nu stiu cand a trecut timpul. Blogul nu a ajuns prea sus, dar sunt multumita de coltisorul meu de internet. Vom sarbatori cu unul, doua sau trei giveaway-uri, inca nu am facut planurile. In utima perioada am tot cumparat produse pe care le am si eu si care imi plac, dar nu stiu daca va fi un singur premiu sau doua. Pentru una din cele care ma citesc am si o perie Tangle Teezer, culoarea mov. Eu inca o testez pe a mea.


     De maine dimineata o sa si postez, acum sunt prea obosita si imi doresc doar un ceai cald si un film bun. Am multe postari pregatite, poate o sa postez si de doua ori pe zi ca sa recuperez timpul pierdut. Sunt postarile pe care as fi vrut sa le programez cat am fost plecata.

     In ultima vreme m-am tot gandit sa vand cateva palete de farduri pe care nu le-am mai atins de ceva vreme. Ati fi interesate de un blog sale?

     Inainte sa va urez noapte buna, va multumesc pentru comentariile pe care mi le-ati lasat in ultimele 2 saptamani. Chiar daca e tarziu, incerc sa va raspund la ele.

Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014