Swatches: Color Tattoo 24 Hr Maybelline

     Am atatea postari restante incat nici nu stiu despre ce sa scriu prima data pe blog. Asa ca am deschis folderul dedicat blogului si am ales primul subfolder cu pozele celor trei borcanele de fard crema de la Maybelline. Din pacate, inca nu se pot cumpara din Romania, doar daca aveti pe cineva care sa vi le cumpere din afara. Pretul unui fard crema e de aproximativ 30 lei, eu le-am luat din Budapesta si nu-mi amintesc exact cati forinti am platit. Pe site-ul oficial am vazut mai multe nuante, eu am doar 3 dintre ele: Eternal Gold, On and on Bronze si Timeless Black. Mi-ar fi placut sa gasesc si nuanta Pomegranate Punk sau Tenacious Teal.


     Cel mai des folosesc On an on Bronze, atunci cand ma grabesc si trebuie sa termin machiajul in cateva minute. Mereu il blenduiesc cu nuanta Sultry din paleta Nude'Tude de la the Balm.
Nu e o problema daca uit sa aplic primer pe pleoape, fardurile crema de la Maybelline au rezistat toata ziua fara sa se stearga sau sa se stranga in pliu.  Culorile sunt intense, nu prea sclipicioase. Timeless Black l-am folosit si in loc de eyeliner si nu s-a sters pana nu l-am demachiat.

     Imi plac pentru ca se aplica uniform, le pot folosi si ca baza pentru fard sau eyeliner. Ambalajul este rezistent, mi se pare potrivit chiar si pentru calatorii.Cele 4 grame de produs pot fi folosite in 24 de luni de la deschidere.

Eternal Gold 
 On an on Bronze - este o nuanta metalica cu un sclipici fin auriu. Timeless Black Voi ce farduri crema folositi?

Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014