2 years party


 
     Era cat pe ce sa treaca si ziua asta si sa nu scriu pe blog. Dupa 12 ore petrecute la lucru nu mai vad decat patul in fata ochilor. Dar nu ma pot duce la somn pana nu va servesc cu o felie de tort de iaurt cu fructe de padure.


     Mai trebuie sa va multumesc ca m-ati suportat si mi-ati citit blogul timp de 2 ani si sa anunt 3 fete norocoase. Promit ca dupa aia va las in pace, dar doar pana maine pana postez un nou giveaway pe blog.     Cele 78 de inscrieri care au fost la giveaway-ul Sunkiss Golden le puteti vedea aici. Premiul oferit de Outletcosmetice a fost castigat de ... Ecaterina Mihalceanu.     Cat timp m-am chinuit sa numerotez comentariile din Disqus, reuseam sa fac o lista a inscrierilor la giveaway-ul sponsorizat de Essence Romania. Intr-un final m-am apucat de numarat 93 de inscrieri valide.

Random le-a ales pe Coco si pe Descude. 

     Nu am uitat de giveaway-ul Tangle Teezer. Probabil sunteti multe care ati castigat peria Tangle Teezer pe alte bloguri, deoarece pe blogul meu au fost doar 36 de inscrieri. Peria va fi a Tanei.

      Giveaway-ul surpriza e pentru fetele care au comentat la aceasta postare, iar esarfa o voi trimite Suzanei Harzoiu.

     Felicit castigatoarele si le rog sa-mi trimita adresa lor cat mai repede pentru a putea fi expediate coletele. Doar peria Tangle Teezer va fi expediata de mine, celelalte vor fi expediate de sponsor.

Va pup si va doresc noapte buna!
Maine ne vedem cu un alt giveaway.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014