DIY: Suport pentru bratari

     Am prea multe postari de scris si nu stiu pe care sa o aleg prima. Asa ca azi am pregatit un nou proiect DIY, poate aveti timp sa-l faceti cat se coc prajiturile din cuptor.

     Bratarile mele sunt aruncate aiurea intr-o cutie uriasa de la ciocolata, m-am tot gandit cum sa le ordonez, iar ideea am vazut-o intr-un magazin din Grecia. Suportul vazut era mult mai elaborat, erau vreo 3 tuburi invelite in hartie creponata, apoi prinse unul de altul, dar se potrivea doar bratarilor care aveau inchizatoare, nu si bratarilor fixe. Asa ca azi am facut unul simplu, urmeaza sa-l fac si pe al doilea.

     Inainte - o cutie mare de la ciocolata in care am pus cutiutele (de la comenzile de pe Ebay) in care tin lanturile si cerceii, iar bratarile stau aruncate aiurea. E mereu deschisa si o tin in sifonier. In cutiile din spate am tot bijuterii. Dupa

Cu ce?

-  hartie frumos colorata (am ales rosu)
- banda adeziva
- cartonul din interiorul rolei de servetele pentru bucatarie
- 5 minute de rabdare si o foarfeca mai mica sau mai mare

Cum? 

     Eu am masurat lungimea cilindrului din carton, am decupat hartia (am ales-o pe cea rosie pt ca e mai rezistenta). Am lipit cu banda adeziva una din laturile hartiei colorate, am rulat-o peste cilindru si am lipit din nou. Capetele hartiei le-am introdus in interiorul cilindrului, au fost destul de mari incat sa nu trebuiasca lipite.

Rezultatul final - pe orizontala si pe verticala.     Eu sunt multumita de cum stau aranjate chiar daca elasticul bratarilor e putin cam intins din cauza diametrului cilindrulu.i Al doilea cilindru pe care vreau sa-l fac e putin mai ingust si o sa se potriveasca perfect.

     Daca vreti un suport pe care sa-l folositi timp indelungat puteti folosi o teava din PVC pe care sa o pictati sau sa o decorati cu tehnica servetelului. Eu o sa ma plictisesc repede de suport si o sa-mi caut alta modalitate de a ordona bratarile. In plus, m-am gandit ca nu toate aveti in dotare servetele, lipici special si indemanare.


Baci!


Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014