Goodie Bag Giveaway

     Pot sa sar peste introducere pentru ca v-ati dat seama din titlu ca e vorba de un giveaway. Pentru ca au trecut 2 ani de blogging si pentru ca se apropie Craciunul, vreau sa fac un cadou frumos (zic eu) uneia dintre voi. Nu va spun ce produse se gasesc in poseta plic care apare in poza, dar va spun ca sunt produse despre care am scris pe blog, produse care imi plac si pe care le folosesc zilnic.


    Regulile:

1. Trebuie sa urmariti blogul prin GFC sau mail 
2. Nu trebuie sa dati share acestei postari, dar voi aprecia daca o veti face.
3. As vrea sa stiu ce postari v-au placut pe blog sau ce postari ati vrea sa cititi. Vreau o parere sincera si 2-3 propozitii bine formulate.


In data de 25 voi anunta castigatoarea, alaturi de cele 3 castigatoare care vor testa Softcup.

Baci!


Update intarziat:

Am citit cu drag comentariile voastre, fiecare ati fi meritat cate un premiu din partea mea. LA fiecare giveaway viitor pe care il voi organiza voi tine cont si de comentariile pe care mi le-ati lasat la postarea aceasta.

Pentru ca am intarziat cu anuntarea castigatoarelor (din motive pe care nu vreau sa le public pe blog, dar daca sunteti curioase sa le aflati ma puteti intreba pe mail), voi da 2 premii. Unul din ele este gentuta din poza de mai sus plus cateva produse surpriza, al doilea premiu va fi o oglinda asa cum ati vazut pe masuta mea de toaleta.

Pentru primul premiu, dupa ce am citit si recitit comentariile fiecareia, am ales-o pe Amalutzza. Castigatoarea oglinzii am ales-o cu list randomizer si este Hermina.

O sa le contactez eu pe fete.

Va multumesc pentru comentarii!
Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014