Naked vs Nude'Tude

      Cum v-ati petrecut de Mos Nicolae si ce cadouri ati primit? Din pacate, din partea mea nu aveti nici un giveaway de Mos, dar va reamintesc ca sunt deja 1,2,3 giveaway-uri pe blog, iar maine dimineata revin cu o postare despre Softcup.     In seara asta va scriu tot despre Naked, dar nu apare singura in poze ci alaturi de Nude'Tude de la The Balm. Am fost intrebata daca sunt asemanatoare, iar raspusul meu e nu. Care e mai frumoasa dintre cele doua? Parerea mea e ca ambele sunt frumoase. Sa spunem ca pretul este aproximativ acelasi. Naked a costat 165 lei, dar vine insotit de un primer si o pensula care poate fi folosita. Nude'tude e putin mai ieftina, 113 lei, dar nu are primer, iar pensula nu poate fi folosita. Naked are 12 nuante, pe cand Nude'Tude are doar 8. Fardurile din Nude'Tude mi se par cantitativ mai mici decat cele din Naked. Una poate fi folosita 6 luni de la deschidere, cealalta 12 luni.

Doar din punct de vedere calitativ am gasit o asemanare intre cele doua palete. Fardurile sunt pigmentate si rezistente.

     Am cautat cateva nuante asemanatoare si am gasit doar doua din fiecare paleta. Sultry si sophisticated din Nude'Tude se potrivesc cu Buck, respectiv Hustle din Naked.

 


     In schimb, Nude'Tude nu are farduri cu sclipici asa cum gasim in Naked. Poza e facuta cand comparam fardurile din Naked cu fardurile din Storm de la Sleek. Sa imi spuneti daca vreti sa vedeti comparatia.

     Dar Nude'Tude are auriul auriu si negrul foarte pigmentat.

     Dintre Naked si Nude'Tude pe care v-o doriti mai mult?


Baci!


Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014