Tangle Teezer

     V-am tot promis un review si un giveaway al periei Tangle Teezer, dar pozele pe care le-am facut initial nu au iesit tocmai cum trebuiau si am preferat sa le refac. Intre timp mi-am schimbat si parerea despre peria minune inventata de Shaun P. Cand am inceput sa o folosesc mi se parea ca imi cad prea multe fire de par, dar am realizat ca pe peria rotativa de la Rowenta raman si mai multe. A durat putin pana sa ma obisnuiesc cu zgomotul pe care il face atunci cand ma pieptan, dar m-am obisnuit in final.

    Tangle Teezer este din plastic, iar perii sai sunt de dimensiuni diferite, moi si flexibili, care aluneca usor prin par descalcind-ul fara sa rupa firele. Astfel se poate folosi si pe parul umed. Mie imi place sa o folosesc pentru a intinde uniform masca de par, balsamul sau spuma ori pentru a descalci parul inainte sa-l usuc cu peria rotativa de la Rowenta. Forma ei o face usor de tinut in palma si, datorita dimensiunilor, o pot purta in geanta.


     Atunci cand folosesc Tangle Teezer pe parul uscat imi cad doar 2-3 fire de par. Vechea perie imi rupea mult mai multe si nici nu o puteam folosi pe parul umed.


     Peria pe  care o am eu face parte din gama Salon Elite si este disponibila in mai multe nuante (Panter Black, Blue Bella, Orange Burst, Pink Fizz si Posh Purple) pe site-ul Tangle Teezer la pretul de 50 lei.

     Daca va doriti o perie Tangle Teezer in nuanta Posh Purple, trebuie sa indepliniti 3 reguli simple.1. Sa urmariti blogul Choco's Pretty Things prin GFC
2. Sa dati like si share paginii de Facebook Tangle Teezer
3. Sa completati formularul de mai jos 

      In data de 12 decembrie voi anunta castigatoarea giveaway-ului.

 Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014