Testeaza Softcup

     Inainte de a va spune regulile de testare a cupei menstruale Softcup, vreau sa va povestesc experienta mea.

     Softcup este o cupa menstruala reutilizabila, flexibila, ce se plaseaza in jurul colului uterin. Materialul din care este confectionata cupa este hipoalergenic, ne-toxic, ne-iritabil și care nu conține latex.


     Pe pachet scrie ca poate fi folosita pana la 3 cicluri menstruale, informatie pe care nu am gasit-o pe site. Chiar si asa, din punct de vedere financiar mi se pare convenabila de folosit. O cupa menstruala costa 29 lei si poate fi comandata de pe site-ul Softcup.ro. La doua cupe comandate de pe site, transportul este gratuit. Ambele pot fi folosite timp de 6 luni de zile, investitia fiind 10 le pe luna. Cati bani cheltuim intr-o luna pe absorbante? Nici nu-mi amintesc pretul absorbantelor in supermarket-urile din Romania, in ultima vreme mi-a tot trimis mama, deoarece de la Always si alte cele ma irit.

      Lunea trecuta am primit pachetul cu cupele menstruale. L-am desfacut, am citit informatiile de pe cutie si de pe prospectul din interior. M-am uitat putin ciudat la cupa, dar nu am avut curaj sa o folosesc, desi o asteptam cu nerabdare. Asta pana am reusit sa ma patez pe haine. Atunci am recitit instructiunile de aplicare a cupei menstruale, m-am asezat intr-o pozitie comoda in cada, ia la final nu-mi venea sa cred cat de usor a fost. Nu eram sigura ca am introdus-o bine asa ca o verificam din ora in ora. Doar pentru precautie am folosit si un absorbant, dar la finalul zilei nu avea nici o picatura pe el.
     Softcup este de marime universala. Stiu ca pare prea mare, dar materialul din care este confectionata  o face sa fie flexibila. Se poate folosi pana la 12 ore. Eu am folosit-o 15 ore din cauza ca nu am avut unde sa o clatesc si sa o aplic din nou. Abia dupa 13 ore am simtit scurgeri in afara ei, dar stiam ca voi ajunge tarziu acasa si am folosit si un absorbant. Personal ma bucur ca poate fi folosita timp de 12 ore, cat sunt la lucru nu trebuie sa-mi fac griji ca imi patez hainele.


    
     Daca doriti sa cititi mai multe despre Softcup, va las link-ul catre sectiunea "Intrebari frecvente" de pe site si link-ul catre blog.

     Personal ma bucur de existenta cupelor menstruale. In perioada ciclului menstrual nu trebuie sa-mi fac griji ca imi patez hainele sau ca ma irit din cauza aripioarelor absorbantelor. Daca un absorbant trebuia sa-l schimb la 4 ore, cupa menstruala o pot scoate si clati la 12 ore dupa ce am aplicat-o. Nu creeaza discomfort si nici nu-mi fac griji din cauza mirosului, deoarece cupa menstruala colecteaza fluxul menstrual si nu intra in contact cu aerul.

     Daca aveti alte intrebari sau nelamuriri va raspund cu drag la comentarii.
     Pentru a testa una din cele 3 cupe menstruale Softcup pe care le am pentru voi, trebuie sa indepliniti cateva reguli.

1. Sa urmariti prin GFC blogul Choco's Pretty Things
2. Sa dati like si share paginii de Facebook Softcup Romania
3. Sa completati formularul de mai jos si sa imi spuneti un motiv pentru care doriti sa utilizati cupa menstruala Softcup.


Castigatoarele vor fi alese random si pe in baza raspunsurilor voastre, dar sunt curioasa care e motivul pentru care doriti sa utilizati Softcup. Concursul se va incheia peste 2 saptamani.
Baci!

Pana pe 22 Dec va puteti inscrie la concursul desfasurat pe pagina Softcup Romania. Veti putea testa Softcup alaturi de alte 6 prietene. Va las link-ul aici


LE 26.12.2012
     Ieri trebuia sa anunt cele 3 fete care vor testa Sofcup, dar nu am avut timp, asa ca am amanat pentru azi. Nu stiu din care motiv au fost doar 21 de inscrieri la giveaway-ul Softcup. Cele 3 fete sunt: Alice, Violeta Elena Cristea si Medvei Monica. Le rog sa-mi trimita adresa pe choco.s_pretty_things@ yahoo.com pentru a le putea expedia premiile. Si le mai rog sa-mi trimita pe mail parerea lor despre Softcup pentru a o putea posta pe blog.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014