Blush Me Coral vs. Better way to sky

     Cand citesc pe vreun blog ca Undressed de la MUA e dublura paletei Naked de la Urban Decay mi se ridica tensiunea la 200. Din punctul meu de vedere, doua produse sunt dubluri doar daca se aseamana in proportie de 99%. Daca cele 2 palete au 2-3 nuante care seamana nu inseamna ca sunt la fel.

     Facand poze la produsele pe care le mai am prin sertare, am descoperit ca Blush Me Coral pe care vi l-am aratat aici seamana perfect cu Better way to sky. Cel de la Essence a fost in colectia Legend of the sky inca dinainte ca produsele lor sa se comercilizeze in Romania. Eu l-am primit cadou, nu stiu cat a costat, dar blush-ul MeMeMe il puteti cumpara de pe site-ul Outlet Cosmetice.


     Despre Blush Me - nuanta Coral 

- vine ambalat intr-o cutiuta din carton
- e insotit de o pensula
- are 8 grame
- termenul de valabilitate e de 18 luni
- costa 46 lei pe site-ul Outlet Cosmetice

     Despre Better way to sky 

- ambalajul este din plastic
- are 4,5 grame
- termenul de valablitate e de 24 luni
- nu stiu cat a costat
- nu cred ca se mai gaseste la standurile Essence

     Si acum pozele doveditoare. In stanga am aplicat blush-ul MeMeMe, iar in dreapta blush-ul Essence. A doua poza e facuta in lumina naturala.      Preferatul meu dintre cele doua este blush-ul MeMeMe. Daca exista doritoare a dublurii Better way to sky, e de ajuns sa-mi lasati un comentariu in care sa imi spuneti de ce il vreti. Zilele astea extrag o castigatoare cu ajutorul lui Random si va anunt care dintre voi il va primi.

Se vede ca l-am folosit doar de cateva ori.     In alta ordine de idei.. am cumparat cam tot ce-mi trebuie pentru ultimele proiecte pe care vi le-am promis, dar nu am lumina naturala pentru poze reusite. Abia astept sa vina primavara, vremea de acum imi induce o stare chefless.


Baci!

PS: Azi va recomand sa cititi un articol a lui Aliceee Traveler.


Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014