Cartea de pe noptiera
     In primul rand vreau sa va anunt ca in seara asta am avut parte de o surpriza uriasa din partea lui Alice. Prea multe detalii nu pot sa va dau deocamdata, dar partea a doua a surprizei mele o sa va placa si voua.

     Pentru azi nu am nimic nou pentru voi si nici un proiect gata pentru a putea fi postat pe blog. Ieri am pierdut ziua la biroul de permise, dar azi, cu putin efort, am rezolvat si problema asta. Astept noul permis si zece ani nu mai am de gand sa ma mut sau sa-mi schimb numele.

    Ca sa ajung si la subiectul din titlul, am primit cartea comandata pe Elefant.ro, "Dincolo de barbati si make-up" scrisa de Seven Suphi. Inca nu am inceput sa o citesc, dar o sa va povestesc putin din ea atunci cand o termin. Vroiam sa va arat semnul de carte pe care l-am facut aseara. Floricica e impletita din cristale Swarovski si nu stiam ce sa fac frumos cu ea. Deja am un pandativ asemanator si nu as mai fi vrut un al doilea, dar aseara mi-am amintit de ea si m-am gandit ca i-ar sta bine la un semn de carte.

Va las pozele,
Baci!Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014