Coltul meu de mestereala

     Vineri mi-am facut curat printre margele si alte cele pe care le am pentru bijuterii. Daca tot v-am aratat coltul unde ma machiez, m-am gandit sa va arat si coltul unde mesteresc, iar la finalul postarii va arat 2 bratari pe care le-am facut intr-o seara.     Cand mi-am facut mobila din sufragerie, am vrut sa am si un loc unde sa-mi tin toate materialele, dar sa poata fi folosit si ca masa de lucru. Dupa usa grea, am cutiile pe care o sa vi le arat in postare.


     Incep cu preferatele mele.. cele 2 cutii cu cristale Swarovski.

 

     Apoi am cutiile cu margele mai mici, mai mari, colorate, catifelate, semipretioase, fimo, din sticla, din plastic, din piatra, etc.


         Cutiile cu tot felul de furnituri, charmuri, lanturi, tortite, zale si cutia cu margele metalice.          Mai am snururile, ate, bentite, fermoare.

 

     De de toate felurile ... Era imposibil sa nu am macar o cutiuta cu tot felul aruncate. O sa le ordonez din nou dupa ce-mi mai iau 10 cutii compartimentate.


         In final mai am cutia cu clesti si cutia cu agrafe imbuburuzate.         Cutia cu servetele si hartii pentru tehnica servetelului o pastrez in alta parte.      Asa arata dulapul deschis... Usa se lasa in jos si devine masa de lucru. Stiu ca pare destul de inalt, dar folosesc scaunul de bar pe care il am si la masuta de machiaj.
     Mai trebuie sa va arat noile bratari pe care le-am facut inca de saptamana trecuta. Sunt din fermoar cu cristale Swarovski. Cea rosie e cadou, iar cea albastra va fi in goodie bag.
    Ne citim maine!
Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014