Inspirational work: Rings Beauty Box

    Daca pentru bratari v-am aratat o solutie de a le depozita, ce facem cu celelalte bijuterii pe care le avem? Deocamdata ma gandesc la un suport pentru pastrarea cerceilor. Suportul pentru coliere il am deja in minte, dar astept week-end-ul ca sa trag o fuga prin Hornbach si sa-mi cumpar materialele.

     In seara asta va arat cum mi-am organizat inelele. Cutiuta e cam jerpelita, dar o am de foarte multa vreme si mi-e prea draga sa o arunc. Si nici nu as fi avut chef sa imi decorez o noua cutie cu tehnica servetelului. In loc de clasicul burete, am sacrificat niste bigudiuri pentru moate. Si asa erau prea putine ca sa-mi ajunga pentru tot parul si le tineam aruncate prin sertar. Nici nu a mai fost nevoie sa le invelesc in material.

Cu ce?

- o cutie frumoasa
- burete si, eventual, material
- rigla
- foarfeca sau chiar un cleste pentru taiat sarma
- multe inele


Cum?

     Am masurat lungimea cutiei si am taiat moatele. Le-am pus in cutie si gata. Toata treaba a durat 5-10 minute cu tot cu facutul pozelor.


 Rezultatul final - o cutie plina cu inele. Daca aveti o cutie destul de inalta, ii puteti pune si capacul, evitand innegrirea lor.Inelul cu floricele colorate il puteti vedea mai bine aici.


      Mai am cateva proiecte in minte, dar incerc sa nu le fac pe toate in aceeasi zi. Ce ati spune de o decoratiune parfumata? Sau v-ar place mai mult o oglinda personalizata?


Baci!


Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014