Mizez pe Stake Tag

     Nu stiu care e parerea cititoarelor, dar eu cred ca un blogger ar trebui sa aiba ceva de castigat dupa ce investeste timpul si resursele necesare pentru a intretine o pagina. Variante sunt mai multe, ramane la alegerea fiecaruia sa o aleaga pe cea care i se potriveste. Am incercat si eu sistemul de la 2Parale, dar nu e stilul meu sa tot scriu liste de dorinte si apoi sa ma rog sau sa sper ca poate poate vreo cititoare de-a mea va da click si isi va face cumparaturile pe site-ul al carui link l-am ascuns sub un cuvant. Despre Skimlinks a scris Silvia, dar inca nu am inteles ce face el si ce trebuie sa fac eu. Destul timp il pierd pe Pinterest, dar doar ca sa salvez poze si sa ma inspir pentru alte proiecte "Do it Yourself".  Desi mai sunt multe variante de a face un ban pe blog, nu cred ca vreouna din ele il va imbogati pe blogger.
    

     Eu prefer variantele directe si sigure, de asta am si ales Stake Tag. Din descriere, Stake Tag "este un site menit sa eficientizeze advertisingul online direct!". Deocamdata sunt la inceput, dar se vor perfectioan pe parcurs. Pentru mine, ca blogger, e simplu deoarece Stake Tag furnizeaza termeni clari si bine definiti pentru eventuale colaborari. Eu doar citesc ofertele advertiserilor si le aleg doar pe cele care mi se potrivesc. Dupa ce aplic la o oferta, trebuie sa astept sa-mi fie acceptata cererea. Odata incheiata intelegerea de colaborare, nu mi se opreste nici un comision, iar plata se face prin Paypal si nu sunt nevoita sa-mi dezvalui datele personale sau contul bancar.
     Daca doriti sa aflati mai multe detalii, va recomand sa cititi paginile Codex, Preturi, Despre, FAQ, Glosar,si Jackpot.

Ce-mi place la Stake Tag?

- faciliteaza colaborarile intre blogger si adviser
- nu se promoveaza articolele blogurilor, dar se pot promova concursuri
- la crearea contului nu am platit nimic, platesc doar in cazul in care doresc ca oferta mea sa fie Premium
- pentru nelamuriri sau eventuale probleme pot contacta echipa Stake Tag si am observat ca raspund destul de repede
- am sansa sa mi se faca o analiza clara (valoarea SEO a blogului, valoarea traficului, prezenta pe retele de socializare, interactivitate si rata de fidelitate) pentru a sti cat costa un advertorial, un link afisat sau un banner postat pe blogul meu
- aplicarea la oferte este gratuita
- pot contacta advertiserul direct pe mail
- detaliile despre oferte sunt complete


     Mi-ar fi placut ca ofertele sa fie impartite pe 2 categorii, cele postate de advertiseri si cele postate de bloggeri. Deocamdata, nici nu stiu daca vor schimba asta, toate ofertele apar pe prima pagina.

    

     Voi, ca cititoare care nu detineti bloguri, ce parere aveti despre site-urile mentionate mai sus? As vrea sa-mi spuneti daca va plac postarile in care apar link-uri prin 2Parale sau Skimlinks. Sau preferati sa citit o postare despre produs/site chiar daca stiti ca bloggerita a primit bani pentru a o scrie. Credeti ca fetele care detin bloguri ar trebui sa primeasca bani sau produse de pe urma postarilor de pe blog sau nu?
Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014