O paleta - zeci de combinatii posibile

     As fi vrut sa incep noul an de blogareala cu o postare in care sa va arat coltul meu de mestereala, dar azi trebuie sa va arat un machiaj facut cu paleta Undressed de la MUA. Nu stiu daca ati citit postarile fetelor care au participat la colaborare, dar va las lista mai jos.

1.Anca Pop (http://aquashells.blogspot.ro)
2. Daniela Maria : http://dragonfly-accessories.blogspot.ro/
3.Cristina Tacaciu http://cristinatacaciu.wordpress.com/ ( I am very bad at make-up so yeah :D )
4. Alexandra Iancovici - http://alexandraiancovicimake-up.blogspot.ro/
5.Andreea Ala Bala Portocala http://bazardeimpresii.blogspot.cz/
6. Dee Diana http://bydee-make-up.blogspot.ro/

     Machiajul meu l-am facut inca de anul trecut, intr-o dimineata insorita, numai buna pentru facut poze cat de cat clare. Nicidecum nu sunt multumita de ele, dar doar pe astea le am. Nu mi-am notat nuantele pe care le-am folosit, dar va arat o poza cu toate produsele. 
 

 


     In rest ... mi-am ales cateva produse pentru un project pan de care sper sa ma tin, dar o sa vi le arat cand o sa fiu in toane bune. La fel si coltul de mestereala si cele 2 bratari pe care le-am facut intr-o seara.
     Acum am nevoie de odihna si nu stiu cand o sa scriu urmatoarea postare. Am anuntat castigatoarele cupelor menstruale Softcup si mai trebuie sa obtin 2 adrese. Stiu ca am de anuntat si castigatoarea goodie bag-ului, dar vreau sa recitesc comentariile in liniste.

Va doresc noapte buna! Eu abia astept sa se faca dimineata.

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014