O vacanta exotica

     Am vizitat multe locuri din Europa si din Romania, dar dorinta mea cea mai mare este sa ajung candva, in viata asta, in Bora Bora. Sper ca atunci cand ajung acolo sa nu fiu dezamagita asa cum am fost cand am ajuns in Ibiza. Ma asteptam sa fie o locatie exotica, asa cum vedeam in pozele de pe internet, dar nu a fost asa cum am sperat. Chiar si asa, am plecat de acolo cu amintiri frumoase, multe poze si suveniruri. Cel mai interesant lucru pe care l-am facut acolo au fost scufundarile in mare, alaturi de o echipa de scafandri. Acolo mi-am facut primele codite africane si primul tatuaj .. cu henna, bineinteles. Intr-o postare viitoare o sa va arat mai multe poze facute in Ibiza.
     Daca pana anul trecut mi-am petrecut singura concediile, acum lucrurile s-au schimbat.      Mi-am amintit de Ibiza cand am citit pe site-ul agentiei Voyagers Club, agentie care organizeaza vacante exotice, despre scufundarile printre rechini. Mi-ar placea sa am parte e o astfel de experienta, dar si sa-mi spuneti ce ati prefera dintre urmatoarele 3 categorii pe care am de gand sa vi le prezint.


Circuite in trenuri de lux 

     Mie nu-mi place sa calatoresc cu trenul, mi-a ajuns cat am facut naveta Pascani-Timisoara timp de vreo 4 ani. Cele 15 ore petrecute pe tren mi se pareau un adevarat calvar, dar am zis ca ne-ar place sa mergem cu trenul Eastern & Oriental Express care pleaca din Singapore, trece prin Malaysia si Tailanda, ajungand pana in Laos.Croaziera 

     In portul Genova am vazut un urias vas de croaziera si atunci mi-am promis ca voi avea parte de o astfel de vacanta cat de curand.


     Pe site-ul agentiei am vazut mai multe oferte de croaziere, dar am pleca pe Mediterana de Est. Vasul pleaca de la Roma, trece prin Sicilia, Grecia si Turcia. Dupa 10 zile se intoarce la Roma prin Napoli.


   
     Noi am ales Maldive... vom vedea cu ce ocazie. Voi ce ati alege dintre Maldive, Mauritius si Seychelles?
     Prima iesire de un week-end anul acesta va fi la Straja, dar abia astept sa vina vara si sa plecam in concediu. Nu stiu daca vom alege Grecia ca locatie principala, dar sigur vom merge o saptamana in Italia.

     Care dintre cele 3 categorii va tenteaza si cu cine ati vrea sa mergeti? Si unde va petreceti concediul la vara?

Baci!

Sharing is caring

Choco's Pretty Things © 2014